Bij foutberichten (alle functies)

In dit gedeelte wordt beschreven hoe u problemen oplost waardoor het apparaat niet of niet goed kan worden bediend vanaf een computer.

Bericht Oorzaak Oplossing en verwijzing
Kan de toepassing niet starten. Probeer het opnieuw. Bel om service als deze fout blijft optreden. Kan de variabelen voor Afstemming kleurmonster niet initialiseren. Maak een back-up van de instellingen van RICOH Auto Color Adjuster, verwijder de software en installeer deze opnieuw.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Starten van de toepassing is mislukt. Er is een netwerkprobleem. Controleer wat er mis is. De clientcomputer kan geen toegang krijgen tot de server of er is sprake van een probleem in een toepassing op de server.
  • Controleer of de computer is aangesloten op het netwerk.
  • Start Windows opnieuw op de computer en server.

Als de fout blijft bestaan, moet u contact opnemen met uw servicevertegenwoordiger.

Er is een fout opgetreden op de volgende locatie.Zet het apparaat uit en weer aan, en start vervolgens de toepassing opnieuw.Als de fout blijft optreden, belt u om service.

SCXXX-XX

Er is een storing opgetreden in het apparaat die mogelijk reparatie vereist. Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger en geeft u de tekst van het bericht en het SC-nummer door.

Er is een fout opgetreden op de volgende locatie.Zet het apparaat uit en weer aan, en start vervolgens de toepassing opnieuw.Als de fout blijft optreden, belt u om service.

SCXXX-XX

Er is een fout opgetreden bij de communicatie tussen het apparaat en de computer die mogelijk reparatie vereist.
  • Controleer of het apparaat en de computer zijn verbonden met twee USB-kabels.
  • Zet het apparaat uit en vervolgens weer aan.

Als de fout blijft optreden, neemt u contact op met uw servicevertegenwoordiger en geeft u de tekst van het bericht en het SC-nummer door.

Colorimeter is niet aangesloten. Sluit de colorimeter aan en start de toepassing opnieuw. Er is een probleem opgetreden bij de communicatie tussen het apparaat en de computer.
  • Controleer of het apparaat en de computer zijn verbonden met twee USB-kabels.
  • Zet het apparaat aan als het is uitgeschakeld. Als het apparaat is ingeschakeld, zet u hem uit en weer aan.
  • Sluit Snelle kleuraanpassing, Afstemming kleurmonster, Colorimetrie en Apparaatinstellingen af als deze toepassingen actief zijn en start ze vervolgens opnieuw vanaf het menuscherm. Als alleen het menuscherm wordt weergegeven, start u RICOH Auto Color Adjuster opnieuw.
  • Start Windows opnieuw op. Als u een clientcomputer gebruikt, moet u Windows ook op de server opnieuw starten.
Niet veilig Het SSL-certificaat dat u gebruikt om vanaf de clientcomputer online toegang te krijgen tot de server is niet geïnstalleerd op de server. Voeg het SSL-certificaat toe aan de server.
De licentie is verlopen. Werk de licentie bij. De licentie is verlopen.
  • Neem contact op met uw verkoopvertegenwoordiger. Als de server is verbonden met internet, wordt de status van de licentie automatisch bijgewerkt nadat de licentie is vernieuwd.
  • De licentiegegevens worden onderaan het menuscherm weergegeven.
  • Als u de licentiegegevens wilt bijwerken, klikt u op de knop Apparaatinstellingen (de knop Apparaatinstellingen) en gaat u naar Apparaatinstellingen Licentiebeheer.