Oorspronkelijke gegevens die worden ondersteund met Afstemming kleurmonster

Bruikbare oorspronkelijke gegevens

Afstemming kleurmonster ondersteunt oorspronkelijke gegevens die voldoen aan de volgende gegevens:

• Gegevens in een indeling die wordt ondersteund door de printer die wordt gebruikt om de oorspronkelijke gegevens af te drukken
  • CMYK
      Opmerking:
    • Klik op de knop Details om de details van de post-beoordeling te bekijken.
  • PDF-bestanden met een van de volgende versies:
    • PDF1.3 (Acrobat 4.x) - PDF1.6 (Acrobat 7.x)
    • PDF1.7, Adobe Extension Level 3 (Acrobat 9.x)
    • PDF1.7, Adobe Extension Level 8 (Acrobat X)
    • PDF/X-1a
    • PDF/X-3
    • PDF/X-4
  • Een PDF-bestand met ingesloten lettertypen

Afbeeldingen die niet geschikt zijn voor de functie Afstemming kleurmonster

De functie Afstemming kleurmonster kan niet worden uitgevoerd op afbeeldingen van de volgende typen, zelfs niet wanneer aan de bovenstaande voorwaarden wordt voldaan:

• Een afbeelding die volledig is gevuld met een effen kleur, zonder gradatie of randen.Afbeelding ingekleurd met een effen kleur
  • Een afbeelding met een ontwerp dat bestaat uit lijnsymmetrie of rotatiesymmetrie.Afbeelding met een ontwerp bestaande uit lijnsymmetrie of rotatiesymmetrie
  • Als dezelfde afbeelding herhaaldelijk wordt weergegeven
  • De pagina bevat heel veel tekens en lijntekeningen.
  • De pagina heeft een extreem kleurenschema, zoals voornamelijk kleuren uit een specifieke kleurfamilie.
  • De pagina is volledig bedekt met een fijnmazig patroon.
  • Als het schermformaat te klein is