Venster Bundelen

In het venster Bundelen kunt u taken bundelen op basis van de gewenste taakeigenschappen. Alle overeenkomstige taken kunnen vervolgens gezamenlijk naar de uitvoer worden verzonden.

U kunt Bundelen in- of uitschakelen door op , de knop Ingeschakeld te klikken, of door op , de knop Uitgeschakeld, te klikken. De standaardstatus van de functie Bundelen is Uitgeschakeld.

In het venster Bundelen kunt u maximaal 5 taakeigenschappen kiezen om identieke taken te identificeren. U kunt de volgende taakeigenschappen selecteren:

• Beschrijving

• ISBN

• Taakbestand

• Taaknaam

• Producttype

• SKU

• Aangepaste kenmerken

Klik op om een nieuwe taakeigenschap toe te voegen. Klik op om een taakeigenschap te verwijderen. U kunt rijen verslepen om de volgorde daarvan te wijzigen.

Wanneer taken worden geëvalueerd om te bepalen of ze moeten worden gebundeld, volgen ze de "of" logica bij het verwerken van de eigenschappen en waarden die op het tabblad Admin zijn geselecteerd.

Opmerking: Ga naar Venster - Aangepaste kenmerken om een nieuw aangepast taakkenmerk aan te maken.

Wanneer u gebundelde taken naar de uitvoer verzendt, moet u één bestand verzenden. Verzend het taakbestand voor de eerste taak in de volgorde.

De bestandsnaam van de gebundelde taak moet de volgende indeling hebben: [batchnummer]_[volgordenummer]_[bundelen-eigenschap]_[kopieën].pdf.

Om de aangepaste wijzigingen op te slaan, klikt u op OK.

Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.

Opmerking:
  1. U kunt informatie weergeven over taken die zijn gebundeld en naar een uitvoer zijn verzonden door het Dashboard te openen met , de knop Dashboard uitvouwen. Selecteer Uitvoer/Afdrukwachtrij Afdrukwachtrij. De informatie die wordt weergegeven als u de cursor over een gebundelde taak beweegt, geeft de oorspronkelijke gegevens weer op het moment dat de gebundelde taak werd verzonden. Als u een takenlijst van een gebundelde taak wilt openen vanaf het dashboard, klikt u met de rechtermuisknop op de vermelding van de taak in de balk en selecteert u Taken bekijken. De gegevens die in de takenlijst worden weergegeven, geven de huidige status van de taak aan, inclusief alle eventuele aanpassingen van de taak sinds de taak is verzonden.
  2. U kunt het bundelen van taken in- of uitschakelen vanuit het dialoogvenster Batcheigenschappen. Klik met de rechtermuiskop op een gebundelde taak om Bestand bekijken…, Opnieuw afdrukken, Status instellen of Locatie instellen uit te voeren.
  3. U kunt het bundelen van taken in- of uitschakelen vanuit de dialoogvensters Versneld afdrukken en Opnieuw afdrukken.
  4. U kunt ook bundelen inschakelen om bundelen op filterniveau te configureren. Filters kunnen zodanig worden geconfigureerd dat overeenkomende taken in de aangemaakte batch automatisch worden gebundeld.