Tabblad - Algemeen

Status:
De huidige status van de taak. De door het systeem gedefinieerde taakstatussen zijn:
  • Samenvoeging ongedaan gemaakt: De taak maakt geen deel uit van een batch.
  • Samengevoegd: De taak maakt deel uit van een batch.
  • Vastgehouden: De samenvoeging is ongedaan gemaakt en de taak is vergrendeld om in een batch op te nemen.
  • Impositie ontbreekt: Wanneer taken door filters worden verwerkt en niet overeenkomen met een impositie of met uitsluitingsfilters voor imposities, worden de taken ingesteld op de status Impositie ontbreekt.
  • Niet voltooid: De gegevens die over de taak zijn ontvangen, zijn niet compleet. Dit is de standaardstatus van de taak.
  • Verzonden: De taak is verzonden voor verwerking.
  • Afgedrukt: De taak is afgedrukt op een apparaat.
  • Bezig met toepassen van impositie: De taak is verzonden voor impositie.
  • Impositie toegepast: Er is impositie toegepast op de taak.
  • Impositiefout: Er is een fout opgetreden tijdens taakimpositie of de gespecificeerde impositietimer is verlopen.
  • Bezig met wachten op bestand: Het taakbestand bevindt zich niet op de gespecificeerde locatie.
  • Uitvoerfout: Wanneer een taak de status Samengevoegd heeft en de batch naar een uitgeschakelde uitvoerbestemming wordt verzonden of als de uitvoerbestemming niet kan worden bereikt, wordt de taakstatus gewijzigd in Uitvoerfout.
    Opmerking: Als er een onbekende fout optreedt nadat een taak voor afdrukken is verzonden, wordt de taakstatus in Uitvoerfout veranderd.
  • Proef verzonden: Er is een proefvoorbeeld verzonden voor afdrukken en deze wacht op goedkeuring.
  • Proef afgekeurd: De proeftaak is afgedrukt en afgekeurd.
  • Bezig met preflighten: De taak bevindt zich in het preflight-proces en is niet beschikbaar voor filters of batches.
  • Preflightfout: Er is een fout opgetreden tijdens het preflighten of de taak komt niet overeen met de preflightfilters.
  • Bezig met wachten op gerelateerde taken: Een taak heeft de status Bezig met wachten op gerelateerde taken wanneer een andere ontvangen taak in dezelfde bestelling de status Bezig met wachten op bestand heeft en de instelling Houd de bestellingen samen is ingeschakeld voor een hotfolder.
Opmerking: U kunt aangepaste taakstatussen aanmaken in het venster Admin Aangepaste statussen.
Taaknaam
De naam van de taak wordt gebruikt om te helpen bij het identificeren van de taken. Standaard wordt de naam van het invoerbestand gebruikt. U kunt de naam van de taak bewerken. U kunt een tekenreeks van maximaal 256 tekens invoeren.
Taak ontvangen van
Het systeem toont het originele bestandspad van de taak.
Taakbestand
De naam van het bestand dat aan de taak is gerelateerd. U kunt een bestaand bestand vervangen, of als het bestand ontbreekt, kunt u een nieuw bestand uploaden. Klik op Bladeren… en selecteer een bestand dat u uit uw systeemmap wilt uploaden.

Opmerking: U kunt een taakbestand alleen uploaden wanneer de taak de status Niet voltooid, Bezig met wachten op bestand, Vastgehouden, Samenvoeging ongedaan gemaakt, Impositiefout, Proef afgekeurd, Preflightfout of Bezig met wachten op gerelateerde taken heeft.

Als het geüploade bestand een andere documentgrootte heeft, wordt een waarschuwingsbericht weergegeven. Wanneer een nieuw PDF- of PostScript-bestand naar een bestaande taak is geüpload en de documentbreedte, de documenthoogte en het aantal pagina's niet overeenkomen met de oorspronkelijke waarden, kunt u kiezen tussen de bestaande en de nieuwe waarden. Kies voor de opties Documentformaat/-grootte en Pagina's een van de volgende acties: Behoud vorige instellingen. of Gebruik nieuwe instellingen..

Klik op de bestandsnaam om het originele taakbestand naar uw apparaat te downloaden.
Beschrijving
U kunt de korte beschrijving van de taak bewerken.
Locatie
Geeft op waar de taak zich bevindt nadat deze voor afdrukken is verzonden.
Opmerking: U kunt aangepaste locaties maken in het venster Admin Aangepaste locaties.
Bestandsgrootte
De grootte van het bestand in GB, MB of KB.
Klant
U kunt de naam van de klant bewerken. U kunt een tekenreeks van maximaal 256 tekens invoeren.
Ingediend
De datum en het tijdstip wanneer de taak werd ingediend.
Onderdeelnummer
U moet een taak-ID opgeven die uniek is binnen de bestelling.
ISBN
De ISBN-code als deze bestaat.
SKU
Een nummer dat de productkenmerken bevat, zoals fabrikant, omschrijving van het product, formaat, enz.
Producttype
Het type product.