Lijst met taken bekijken

Dit onderwerp beschrijft hoe u verschillende takenlijsten in het systeem kunt bekijken.

Ga als volgt te werk om een lijst met alle taken in het systeem te bekijken:

1. Klik in de menubalk op Taken.
  2. Klik in het venster Filters op het tabblad Taken.
Opmerking: U kunt de Taak zoeken-optie gebruiken om één of meer taken te zoeken in het systeem. Voor meer informatie, zie Naar een taak zoeken.

Ga als volgt te werk om alle taken van een batch te bekijken:

1. Klik in de menubalk op Taken.
  2. Dubbelklik in het venster Batches op een batch of klik met de rechtermuisknop op de batch en selecteer Eigenschappen.
  3. In het dialoogvenster Batchdetails klikt u op het tabblad Taken.

U kunt de taken in een batch ook bekijken vanuit het gedeelte Batches:

1. Klik in de menubalk op Batches.
  2. Dubbelklik op een bestelling in de lijst met bestellingen of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Eigenschappen in het menu om het dialoogvenster Batchdetails te openen.
  3. In het dialoogvenster Batchdetails klikt u op het tabblad Taken.

Ga als volgt te werk om taken van een bestelling te bekijken:

1. Klik in de menubalk op Bestellingen.
  2. Dubbelklik op een bestelling in de lijst met bestellingen en selecteer Eigenschappen in het menu om het dialoogvenster met de bestellingsdetails te openen.
  3. In het dialoogvenster Bestellingsdetails klikt u op het tabblad Taken.