Venster - Logboeken

In het venster Logboeken kunt u de objecten selecteren die op het tabblad Traces worden weergegeven. De acties van elk geselecteerd object worden weergegeven in de tabel Logboekvermeldingen, op het tabblad Traces. U kunt objecten selecteren en deselecteren in de kolom.

Onderdelen om te loggen
U kunt objecten selecteren en deselecteren in de kolom.
LOGBOEK BEWAREN
Selecteer in de Logperiode het aantal maanden en dagen voor de logboekbewaarperiode.
Logboeken wissen…
Om de door het systeem gemaakte logboekvermeldingen te wissen, klikt u op de knop Logboeken wissen…. Deze actie verwijdert de logboekvermeldingen permanent uit het systeem.