Ultimate Impostrip® gebruiken met een co-locatie

U kunt Ultimate Impostrip® installeren op dezelfde server als TotalFlow BatchBuilder. Wanneer you verschillende toepassingen op hetzelfde apparaat installeert, mogen ze niet de resources van de computer overschrijden.
Als u Ultimate Impostrip® wilt gebruiken wanneer dit op dezelfde server is geïnstalleerd als TotalFlow BatchBuilder:
  1. Maak de volgende mappen op de TotalFlow BatchBuilder-server:
    • Eén map voor de XML-tickets.
    • Eén map voor de controlebestanden die door Impostrip® zijn gegenereerd
    De naam van de mappen maakt in feite niet veel uit, maar onthoud waarvoor u wilt gebruiken.
    Opmerking: Als u Ultimate Impostrip® 2019 gebruikt, moet u de map voor de XML-tickets op een andere locatie maken dan de locatie met de systeemdirectory Programmabestanden. Anders kan Ultimate Impostrip® de XML-tickets mogelijk niet verwerken.
  2. Voer op de pagina Impositie van TotalFlow BatchBuilder de Ultimate Impostrip®-poort in.
  3. Klik op Verbinding maken.