Venster - Traces

U kunt de mate van details bepalen die tijdens het tracen wordt vastgelegd en de trace als ZIP-bestand downloaden. Als beheerder, operator of klant klikt op het venster Traces indien er een fout optreedt.
Mate van detail

U kunt een van de volgende detailniveaus selecteren voor de informatie die u in de tracebestanden wilt vastleggen:

• Ernstig
  • Waarschuwing
  • Informatie
  • Configuratie
  • Alle

Wanneer de mate van detail dat aan het tracebestand is toegevoegd te hoog is, werkt het systeem mogelijk langzaam.
Aantal tracebestanden

U kunt het aantal tracebestanden opgeven dat u wilt bewaren.

Wanneer de maximumgrootte is bereikt, wordt het oudste tracebestand uit de reeks verwijderd en wordt een nieuw bestand aangemaakt om de informatie op te slaan.

Maximale bestandsgrootte tracebestand (MB)

U kunt de maximumgrootte voor een tracebestand opgeven (in MB).

Om de trace als ZIP-bestand te downloaden, klikt u op Traces downloaden.

Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.