Een nieuwe gebruiker aanmaken

Om een nieuwe gebruiker aan te maken, klikt u op de knop Nieuwe gebruiker in het venster Gebruikers. Het dialoogvenster Nieuwe gebruiker wordt weergegeven:

Voer de vereiste gegevens in:

Voornaam
Voornaam van de gebruiker.
Achternaam
Achternaam van de gebruiker.
Gebruikersnaam
De Gebruikersnaam moet uniek zijn en wordt gebruikt als verificatie bij het inloggen bij de GUI. Als de Gebruikersnaam al wordt gebruikt, wordt een foutmelding weergegeven als u de instelling probeert op te slaan door op de knop OK te klikken.
E-mailadres
U kunt een E-mailadres opgeven.
Rol
Selecteer een gebruikerstype uit de lijst. Er zijn drie verschillende opties beschikbaar:
  • Operator
  • Viewer
  • Beheerder
  • Aangepast
Wachtwoord
Het ingevoerde wachtwoord wordt gebruikt ter verificatie voor het inloggen bij de toepassing.

Om een nieuwe gebruiker aan te maken, klikt u op OK. Als de gegeven gegevens niet geldig zijn, worden aan de linkerkant van de gemarkeerde velden foutmeldingen weergegeven.

Als u het dialoogvenster Nieuwe gebruiker wilt sluiten en de ingevoerde informatie wilt negeren, klikt u op Annuleren.