Venster - Uitvoer

Alle uitvoermappen in het systeem worden weergegeven in het venster Uitvoer. Als u batches wilt aanmaken en verzenden, moet u minstens één uitvoer hebben aangemaakt en gedefinieerd.

Naam
De naam van de uitvoer-hotfolder.
Status
De kolom Status toont de status van de uitvoer-hotfolder: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. U kunt tussen de twee statussen wisselen door met de rechtermuisknop op de hotfolder te klikken en door Inschakelen of Uitschakelen te selecteren uit het menu.
Snelheid
Als dit is opgegeven, wordt in dit veld de uitvoersnelheid in Voet/uur of Vellen/uur weergegeven.
Opmerking: Afhankelijk van uw selectie tijdens de installatie kan het meetstelsel afwijken.
Beschrijving
Een korte beschrijving van de uitvoer-hotfolder.
Uitvoertype
Geeft het uitvoertype op: PDF/PostScript, PDF/PostScript en CSV, PDF/PostScript en XML, TotalFlow MIME, PDF/PostScript- en RPD-lijstbestand, JMF via HTTP of TotalFlow JMF via HTTP.
Uitvoerlocatie (mappad)
Geeft de locatie van de uitvoermap op.

Om een of meerdere hotfolders te verwijderen, selecteert u de hotfolders uit de lijst, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Verwijderen…. Er verschijnt een bevestigingsvenster. Klik op Ja om de hotfolder(s) te verwijderen of klik op Nee om de actie te annuleren.

Als u het dialoogvenster voor het bewerken van uitvoer wilt openen en de uitvoereigenschappen wilt bewerken, dubbelklikt u op een uitvoer in de lijst of klikt u op de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Als u een kopie van een uitvoer wilt maken, selecteert u een uitvoer in de lijst, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Kopiëren…