Voettekst dashboard

De voettekst van het dashboard is een informatiebalk onderin de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder en is op elke pagina van de interface beschikbaar.

In de voettekst van het dashboard wordt de hoeveelheid niet-verzonden taken of impressies weergegeven. In de menu kunt u een van de twee opties, Taken of Impressies, selecteren.

In de voettekst van het dashboard worden modules met de volgende informatie weergegeven:

• Totaal — het totale aantal batchbare taken in het systeem.
  • Vervalt vandaag — het aantal batchbare taken waarvoor de vervaldatum op de huidige dag is ingesteld.
  • Vervalt morgen — het aantal batchbare taken waarvoor de vervaldatum op de volgende dag is ingesteld.
  • Verlopen — het aantal batchbare taken in het systeem waarvoor de vervaldatum is verstreken.
Klik op een van de modules in de voettekst van het dashboard om een lijst weer te geven van alle taken die met de geselecteerde vervaldatum overeenkomen.

U kunt de weergave van de modules aanpassen in de balk onderin het scherm en de modules in- of uitschakelen. Klik op , Dashboardvoettekst bewerken, om de modules te bewerken. Het systeem geeft het dialoogvenster Dashboardvoettekst bewerken weer. Om de volgorde van de modules te wijzigen, klikt u op , de knop Verplaatsen, en versleept u de selectie om de positie van een rij te wijzigen. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan. Klik op Annuleren om het dialoogvenster te sluiten.

Opmerking: Taken worden gefilterd door de dashboardfilters tot aan de status Verzonden. De dashboardfilters geven taken in alle statussen weer, met uitzondering van de filters die al naar een uitvoer zijn verzonden. U kunt maximaal 20 aangepaste filters toevoegen en bewerken in de Dashboardvoettekst bewerken.

Als er een waarschuwing wordt verzonden, wordt er een melding in de voettekst van het dashboard weergegeven. Zorg ervoor dat u het selectievakje Geef waarschuwingsmeldingen weer in de dashboardvoettekst. aanvinkt. Dubbelklik op de waarschuwing of klik er met de rechtermuisknop op en selecteer Waarschuwing weergeven om het venster met details over de waarschuwing te openen. U kunt er ook met de rechtermuisknop op klikken en Verwijderen selecteren om de waarschuwing uit het systeem te verwijderen.

U kunt de voettekst van het dashboard sluiten door op (Sluiten) te klikken of door op (Beheerdermenu) te klikken en Dashboardvoettekst verbergen te selecteren.

Als u de voettekst van het dashboard wilt weergeven, klikt u op (Beheerdermenu) en selecteert u Dashboardvoettekst weergeven.

Om het uitgebreide dashboardvenster te openen, klikt u op , de knop Dashboard uitvouwen.