Eigenschappen van de gebruiker bewerken

Om de eigenschappen van de gebruiker te bewerken, kunt u ofwel met de rechtermuisknop op een rij van de gebruiker klikken en Eigenschappen selecteren, ofwel dubbelklikken op de rij van de gebruiker. Het dialoogvenster Gebruiker: wordt weergegeven:

U kunt de volgende eigenschappen wijzigen:

Voornaam
Voornaam van de gebruiker.
Achternaam
Achternaam van de gebruiker.
E-mailadres
U kunt een E-mailadres opgeven.
Rol
Selecteer een gebruikerstype uit de lijst. Er zijn drie verschillende opties beschikbaar:
  • Operator
  • Viewer
  • Beheerder
  • Aangepast
Wachtwoord
Het ingevoerde wachtwoord wordt gebruikt ter verificatie voor het inloggen bij de toepassing.

Om de gewijzigde eigenschappen op te slaan, klikt u op OK. Als u het dialoogvenster Gebruikers wilt sluiten en de wijzigingen wilt negeren, klikt u op Annuleren.

Om de gebruiker te verwijderen, klikt u op Verwijderen. Voor meer informatie, zie Eén of meer gebruikers verwijderen.