Een nieuwe eenvoudige filter aanmaken

U kunt een nieuwe eenvoudige filter aanmaken en de eigenschappen en kenmerken daarvan definiëren.

Als u een nieuwe eenvoudige filter wilt aanmaken, klikt u op het tabblad op Filter toevoegen, de knop Filters, en selecteert u Eenvoudig filter.

U kunt ook een nieuwe eenvoudige filter aanmaken vanuit het gedeelte Filters. Klik op Nieuwe filter en selecteer de optie Eenvoudig filter. Het dialoogvenster Nieuwe filter wordt weergegeven.

Filtereigenschappen:

Filternaam
Voer een filternaam in.
Beschrijving
Voer een korte beschrijving voor de filter in.
Proeftaken
Klik op het selectievakje als u wilt dat de filterselectie taken omvat waarbij de taakeigenschap Proef op Proef vereist is ingesteld. De standaardstatus voor Taken waarvoor een proef vereist is opnemen is niet aangevinkt.
Opmerking: Wanneer het selectievakje niet wordt aangevinkt, negeert de filterselectie taken waarvoor de taakeigenschap Proef is ingesteld op Proef vereist.
Bundelen
Vink het selectievakje Taakbundel inschakelen aan als u het bundelen van taken wilt inschakelen voor de filterselectie. Het selectievakje wordt alleen weergegeven als Bundelen is ingeschakeld op het tabblad Admin van het venster Bundelen. Wanneer de filterbundeling is ingeschakeld, is Bundelen ook ingeschakeld voor alle batches uit deze filter, ongeacht of ze handmatig of automatisch zijn aangemaakt. Bundelen is niet beschikbaar voor proeffilters.
Uitvoerbestemming
U kunt een hotfolder-bestemming uit de lijst selecteren.
Geschatte uitvoersnelheid
De verwachte uitvoersnelheid gegenereerd door de geselecteerde uitvoerbestemming. U kunt de uitvoersnelheid bewerken en de meeteenheid daarvoor selecteren in de lijst.
Bannervellen
Klik op het selectievakje als u geen bannervellen wilt afdrukken voor de taken in deze filter. Deze optie is alleen ingeschakeld wanneer er bannervellen zijn ingesteld voor de geselecteerde uitvoerbestemming

Als u de nieuwe eenvoudige filter wilt aanmaken, klikt u op OK.

Als u het dialoogvenster Nieuwe filter wilt sluiten en de ingevoerde informatie wilt verwijderen, klikt u op Annuleren.