Symbolen

In deze handleiding worden ter verduidelijking van de inhoud de volgende symbolen gebruikt.

Belangrijk:

Met dit symbool wordt aangegeven dat u bij gebruik van de toepassing ergens op moet letten. Zorg ervoor dat u deze uitleg leest.

Opmerking:

Dit symbool duidt op aanvullende informatie die u mogelijk nuttig vindt, maar die niet essentieel is voor de uitvoering van een handeling.
[Vet]
Vetgedrukte tekst binnen vierkante haken geeft de namen van menu's, menu-items, instellingen, velden, knoppen en toetsen aan.
Cursief
Cursieve tekst wordt gebruikt voor variabelen die u moet vervangen door uw eigen gegevens.
Monospace
Monospace geeft computerinvoer en -uitvoer aan.
Een ellipsteken geeft aan dat een reeks kan doorgaan.