Een lijstbestand voor RICOH ProcessDirector aanmaken

U kunt een lijstbestand aanmaken voor elke batch die door RICOH ProcessDirector wordt gebruikt. Het lijstbestand is een tekstbestand bestaande uit de namen van alle bestanden in een batch, in dezelfde volgorde als in de batch.

Ga als volgt te werk om een RICOH ProcessDirector-lijstbestand aan te maken:

1. Ga naar Admin Uitvoer.
  2. Klik op de knop Nieuwe uitvoer.
  3. Ga in het dialoogvenster Nieuwe uitvoer naar het tabblad Configuratie.
  4. Klik op Uitvoertype en selecteer PDF/PostScript- en RPD-lijstbestand.
  5. Geef een geldige Uitvoerlocatie (mappad) op.
  6. Klik op OK.

Wanneer de uitvoermap wordt gebruikt, genereert TotalFlow BatchBuilder het lijstbestand dat de namen bevat van alle taken die in de hotfolder zijn geplaatst. Het lijstbestand wordt helemaal onderaan in de hotfolder geplaatst.