Google Chrome configureren

Om met Google Chrome toegang te krijgen tot TotalFlow BatchBuilder, dient u de browser te configureren.

Opmerking: In deze procedure wordt beschreven hoe u Google Chrome op Windows 11 kunt configureren. Er zijn kleine verschillen met andere versies van Windows.

Ga als volgt te werk om Google Chrome te configureren:

1. Klik op Google Chrome aanpassen en controleren het configuratiepictogram en klik vervolgens op Instellingen.

De pagina Instellingen wordt weergegeven.

2. Open het tabblad Privacy en beveiliging.
  3. Klik op Site-instellingen.
  4. Klik op JavaScript en selecteer Sites kunnen JavaScript gebruiken.