Taakkolommen beheren

Dit onderwerp beschrijft hoe u bepaalde taakkolommen voor weergave kunt selecteren en in welke volgorde.
Het beheren van kolommen in de takenlijst:
  1. Klik op (Beheerdermenu).
  2. Selecteer Takenlijstkolommen beheren… uit het menu.
    Het venster Takenlijstkolommen opent.
  3. In het venster Takenlijstkolommen:
    • U kunt de volgorde van kolommen in een takenlijst wijzigen door de volgorde van de naamkolom te sorteren. Klik op , de knop Verplaatsen, en versleep vervolgens de selectie om de positie van een rij te wijzigen. De volgnummers wordt bijgewerkt als de rijen opnieuw worden ingedeeld.
    • Klik op , de knop Naar eerste verplaatsen, om de geselecteerde kolomnaam bovenaan in de lijst te verplaatsen.
    • Klik op , de knop Naar laatste verplaatsen, om de geselecteerde kolomnaam naar de onderkant van de lijst te verplaatsen.
    • Vink het selectievakje Kolommen weergeven/verbergen aan om alle kolommen weer te geven of te verbergen. U kunt het selectievakje voor elke kolomnaam apart aanvinken om de kolom weer te geven of te verbergen.
  4. Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.