Batchticket afdrukken

Dit onderwerp beschrijft hoe u de batchdetails kunt wijzigen.
Ga als volgt te werk om een batchticket af te drukken:
  1. In het gedeelte Taken opent u het venster Batches en selecteert u een batch uit de lijst.
  2. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Batchticket afdrukken….
    Afhankelijk van het soort browser dat wordt gebruikt, wordt de batchticket in een nieuw afdrukdialoogvenster weergegeven.
  3. Klik op de afdrukknop.
Belangrijk: Ga als volgt te werk als u een voorkeurstaal wilt instellen voor het PDF-batchticketbestand dat het systeem genereert:
  1. Ga naar het gedeelte Admin Overig.
  2. Selecteer in het venster Bestandsbenaming bij Taal de taal uit de lijst.
Het systeem gebruikt de geselecteerde taal om de lokalisatie toe te passen en het PDF-batchticketbestand te genereren.