Venster - Invoer

Het venster Invoer toont een lijst met alle invoer-hotfolders in het systeem.

Naam
De naam van de invoer-hotfolder.
Status
De kolom Status toont de status van de hotfolder: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. U kunt tussen de twee statussen wisselen door met de rechtermuisknop op de hotfolder te klikken en door Inschakelen of Uitschakelen te selecteren uit het menu.
Invoertype
Er zijn vier mogelijke waarden voor het type invoer-hotfolder: PDF/PostScript, XML-/controlebestand, JMF via HTTP, TotalFlow JMF via HTTP en CSV.
Beschrijving
Een korte beschrijving van de invoer-hotfolder.
Invoerlocatie (mappad)
Locatie van de invoer-hotfolder.

Om een of meerdere hotfolders te verwijderen, selecteert u de hotfolders uit de lijst, klikt u erop met de rechtermuisknop en selecteert u Verwijderen…. Er verschijnt een bevestigingsvenster. Klik op Ja om de hotfolder(s) te verwijderen of klik op Nee om de actie te annuleren.

Als u het dialoogvenster voor het bewerken van invoer wilt openen en de invoereigenschappen wilt bewerken, dubbelklikt u op een invoer in de lijst of klikt u op de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Als u een kopie van een invoer wilt maken, selecteert u een invoer in de lijst, klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Kopiëren…