Ultimate Impostrip® gebruiken met een netwerkstuurprogramma

Zo kunt u Ultimate Impostrip® gebruiken met een netwerkstuurprogramma:
  1. Maak op de locatie waarop Ultimate Impostrip® is geïnstalleerd een netwerkshare met vier submappen:
    • Eén map voor de XML-tickets
    • Eén map voor de controlebestanden die door Impostrip zijn gegenereerd
    • Eén map voor de taken waarop impositie moet worden toegepast
    • Eén map voor het PDF-bestand waarop impositie is toegepast
    De naam van de mappen maakt in feite niet veel uit, maar onthoud waarvoor u wilt gebruiken.
    Opmerking: Als u Ultimate Impostrip® 2019 gebruikt, moet u de map voor de XML-tickets op een andere locatie maken dan de locatie met de systeemdirectory Programmabestanden. Anders kan Ultimate Impostrip® de XML-tickets mogelijk niet verwerken.
  2. Richt de instellingen XML-ticketinvoer inschakelen en XML-auditbestand genereren voor elke hotfoldertaak in Ultimate Impostrip®Voorkeuren XML Configurator op het XML-ticket en submappen van het auditbestand vanaf de netwerkshare die u hierboven in stap 1 hebt gemaakt.
  3. Maak in TotalFlow BatchBuilder een netwerkschijf die naar de share is gericht die u hierboven in stap 1 hebt gemaakt.
  4. Voer het volgende uit op de pagina Impositie van TotalFlow BatchBuilder:
    • Als u gebruikmaakt van Ultimate Impostrip® 2019 of nieuwer (nieuwe generatie): Voer de Ultimate Impostrip®-poort in.
    • Als u gebruikmaakt van Ultimate Impostrip® 10 of ouder (verouderde versie): Voer de Ultimate Impostrip®-hoofdmap (directorypad) in. Als Ultimate Impostrip® niet op hetzelfde apparaat als uw TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd, voert u het netwerkpad in.
  5. Definieer op het tabblad Toewijzing onder Toewijzingen tussen Ultimate Impostrip® en BatchBuilder alle instellingen met behulp van de netwerkschijf die u hierboven in stap 3 hebt gemaakt. Gebruik de netwerkpaden in de BatchBuilder-locatie-velden en de lokale paden in de Impostrip®-serverlocatie-velden.