Verfijningen

U kunt de informatie filteren die in de grafiek Webshopvolume wordt weergegeven door verfijningen aan te maken.

U kunt verschillende criteria selecteren om taken weer te geven die alleen met bepaalde kenmerken in de grafiek Webshopvolume overeenkomen. De ingestelde verfijningen zijn voor iedere gebruiker afzonderlijk beschikbaar en worden gereset als de gebruiker uitlogt. Iedere gebruiker kan op ieder moment de ingestelde verfijningen opslaan.

U kunt de lijst met al uw opgeslagen verfijningen bekijken in het menu Verfijningen.

Om verfijningen aan te maken of te beheren, klikt u op , de knop Aanmaken/Bewerken.

Het dialoogvenster Grafiekgegevens verfijnen verschijnt.

Selecteer een van de volgende opties:

• Alle kenmerken ("en" logisch)
  • Ieder kenmerk ("of" logisch)
Als u Alle kenmerken ("en" logisch)selecteert, geeft het systeem alleen de taken weer die overeenkomen met alle kenmerken die zijn ingesteld in het Verfijningen-venster. Als u Ieder kenmerk ("of" logisch)selecteert, geeft het systeem alle taken weer die met minstens één van de opgegeven kenmerken overeenkomen.

U kunt meer kenmerken aan de lijst toevoegen of er een aantal uit verwijderen. Klik op , de knop Criteria toevoegen, om een nieuw kenmerk toe te voegen. Klik op , de knop Criteria verwijderen, om een kenmerk te verwijderen.

Ga als volgt te werk om de criteria voor de lijst met taken te configureren:

1. Selecteer het type kenmerk uit de eerste lijst.
    Opmerking: U kunt een waarde kiezen uit twee kenmerkcategorieën:
    1. De categorie Algemene eigenschappen bevat de kenmerken Uitvoerbestemming en Bestelstatus.
    2. De categorie Taakeigenschappen bevat verschillende taakkenmerken.
  2. Uit de tweede lijst selecteert u een operator.
  3. Voer een waarde voor het geselecteerde kenmerktype in om de criteria af te ronden.
Klik op OK om de wijzigingen op te slaan.

Om de ingestelde verfijningen op te slaan, klikt u op Verfijningen als set opslaan, voert u een naam in het tekstveld in en klikt u op OK. U kunt ook bepaalde kenmerken uit de verfijningen verwijderen door op de knop Verwijderen te klikken. Klik op Wijzigingen opslaan om de gewijzigde verfijningen op te slaan.

Als u alle verfijningen wilt verwijderen en alle informatie in de grafiek Webshopvolume wilt weergeven, klikt u op , de knop Alle verfijningen wissen. U kunt een verfijning permanent verwijderen door hier met de rechtermuisknop op te klikken en dan Opgeslagen verfijningset verwijderen te selecteren.