Computervereisten

Als u TotalFlow BatchBuilder wilt uitvoeren, moet uw computer aan deze vereisten voldoen. Controleer voorafgaand aan de installatie of aan alle vereisten is voldaan.

Serververeisten

Dit is een lijst met alle vereisten voor de computer waarop u TotalFlow BatchBuilderwilt installeren:

Item Vereisten
Computer
  • Computer van serverklasse
  • CPU: Quad Core-processor met 2,7 GHz of hoger (64–bits CPU)
  • Hoofdgeheugen: 8 GB RAM of hoger (minimaal 4 GB RAM vereist)
Harde schijf We bevelen 250 GB beschikbare schijfruimte aan voor de eerste installatie en 500 GB en meer, afhankelijk van gebruik.
Opmerking: De hoeveelheid benodigde ruimte varieert sterk, afhankelijk van de grootte en het aantal van bestellingen en taken en van de specifieke processen die binnen TotalFlow BatchBuilder worden ingesteld. Voor betere prestaties wordt het gebruik van een Solid State Drive (SSD) aanbevolen.
Scherm 1280 × 1024 pixels of hoger
Opmerking: Maximaliseer het browservenster wanneer u deze toepassing gebruikt. Wanneer het browservenster niet groot genoeg is om de gebruikersinterface weer te geven, kunt u problemen als gevolg van een beperkte weergave ondervinden.
Besturingssystemen Een van de volgende:
  • Windows 10 Pro of Enterprise (64-bits)
  • Windows 11 Pro of Enterprise (64-bits)
  • Windows Server 2016 Server Standard (64-bits)
  • Windows Server 2019 Server Standard or Essentials (64-bits)
  • Windows Server 2022 Server Standard (64–bits)
    Belangrijk:
  • Windows 10 Pro en Windows 11 Pro en Enterprise en de bijbehorende updates worden ondersteund zolang Microsoft gangbare ondersteuning biedt.
  • Als u TotalFlow BatchBuilder op een besturingssysteem installeert dat wordt aangestuurd door VMware-software, kan het systeem mogelijk minder goed presteren. Om TotalFlow BatchBuilder-prestatieproblemen te voorkomen wijst u een aparte harde schijf toe aan de VMware-software.
Netwerk Zorg ervoor dat de DNS-naam die is geconfigureerd op het apparaat waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd, alleen de volgende ASCII-tekens bevat:
  • Engelse kleine letters a-z
  • Engelse hoofdletters A-Z
  • Getallen 0-9
  • Koppelteken-minteken -
TCP/IP-poorten
  • webserver: 19080 (of de poort die tijdens de installatie is geselecteerd)
  • Opslagservice-poort: 19580 (of de poort die tijdens installatie is geselecteerd)
Belangrijk: Als uw firewall geconfigureerd is om de standaardpoorten of de tijdens installatie ingestelde poorten te blokkeren, dan moet u die openen. Zie Windows Firewall configureren of de documentatie voor de Windows firewall. Als u een andere firewall gebruikt, raadpleegt u de documentatie van de firewall die op uw computer is ingeschakeld om ervoor te zorgen dat de poorten van TotalFlow BatchBuilder open zijn.
Vereiste programma's
  • Een PDF Reader om taakbestanden te bekijken.
webbrowser De huidige versie van een van deze browsers:

Een ondersteunde browser is alleen nodig als u toegang wilt hebben tot de gebruikersinterface op de computer waarop u TotalFlow BatchBuilder installeert.

Belangrijk:
  • TotalFlow BatchBuilder is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Google Chrome.
  • Pop-upvensters moeten geactiveerd zijn voor de TotalFlow BatchBuilder toepassing. Zie Clientcomputers configureren of de documentatie van uw browser.
Ondersteunde talen Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Japans.

Clientcomputervereisten

Dit is een lijst met alle vereisten voor elke clientcomputer die toegang heeft tot TotalFlow BatchBuilder:

Item Vereisten
Scherm 1280 × 1024 pixels of hoger
Besturingssysteem
  • Elk Windows-systeem dat de onderstaande internetbrowsers ondersteunt
  • Elk Mac-systeem dat de onderstaande internetbrowsers ondersteunt
Netwerktoegang Moet doelserver kunnen bereiken door middel van verwijzing naar het IP-adres of de DNS-hostnaam.
Aanbevolen programma's
  • Een PDF Reader is vereist om TotalFlow BatchBuilder-taakbestanden te bekijken.
  • Enfocus PitStop Server https://www.enfocus.com/en/products/pitstop-server wordt aanbevolen voor de externe preflightsoftware. Overige opties, zoals de PitStop Pro (desktopversie) worden niet ondersteund.
webbrowser De huidige versie van een van deze browsers:

Een ondersteunde browser is alleen nodig als u toegang wilt hebben tot de gebruikersinterface op de computer waarop u TotalFlow BatchBuilder installeert.

Belangrijk:
  • Pop-upvensters moeten geactiveerd zijn voor de TotalFlow BatchBuilder toepassing. Zie Clientcomputers configureren of de documentatie van uw browser.
Opmerking: TotalFlow BatchBuilder is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Google Chrome.
Ondersteunde talen Engels, Frans, Italiaans, Duits, Spaans, Nederlands, Japans.