Overschakelen naar extern of intern preflightprogramma

Nadat TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd, kunt u schakelen tussen de interne preflightoptie van TotalFlow BatchBuilder en externe preflightsoftware.
Voordat u overschakelt naar een extern of intern preflightprogramma, moet u ervoor zorgen dat alle gegevens op het tabblad Admin in het gedeelte Admin zijn opgeslagen wanneer de wijzigingen worden gemaakt.
Ga als volgt te werk om naar de interne of externe preflightsoftware over te schakelen:
  1. Open Programmabestanden RICOH TotalFlow BatchBuilder bak.
  2. Voer het script switch- preflight.bat file uit.
    Er wordt een waarschuwing weergegeven.
  3. Als u het externe preflightprogramma gebruikt, typt u Ja na het volgende bericht in:
    • Op dit moment maakt de preflightfunctie gebruik van de EXTERNE preflightsoftware. Wilt u overschakelen naar de INTERNE preflightsoftware (ja/nee)?
  4. Als u het interne preflightprogramma gebruikt, typt u Ja na het volgende bericht in:
    • Op dit moment maakt de preflightfunctie gebruik van de INTERNE preflightsoftware. Wilt u overschakelen naar de EXTERNE preflightsoftware (ja/nee)?
    Opmerking:
  • Op het tabblad Admin voor de preflight worden de juiste instellingen weergegeven op basis van de configuratie.
  • Als u de configuratie wisselt, wordt de preflightfunctie uitgeschakeld. Na het overschakelen moet u de preflightfunctie opnieuw inschakelen.
  • Voordat u overschakelt naar een intern of extern preflightprogramma, moeten alle gegevens in de Admin-installatie worden opgeslagen, zodat alle vorige configuraties behouden blijven.
  • Tijdens het overschakelen op preflight wordt TotalFlow BatchBuilder opnieuw gestart.