Een licentie verwijderen

Als u op uw apparaat meer dan één licentie heeft geïnstalleerd, kunt u één of alle licenties verwijderen.
Ga als volgt te werk om een licentie te verwijderen:
  1. Klik op Starten Alle programma's Programmagroep.
    Opmerking: De standaard programmagroep voor de toepassing TotalFlow BatchBuilder is TotalFlow BatchBuilder. U kunt tijdens het installatieproces een andere programmagroep instellen.
  2. Klik met de rechtermuisknop op Softwaresleutels beheren en selecteer Als beheerder uitvoeren om de toepassing te openen.
  3. In het basisvenster TotalFlow BatchBuilder - Licenties, klikt u op Verwijderen om een licentie te verwijderen.
    Het Bevestiging-venster wordt weergegeven.
  4. Klik op Ja om de geselecteerde licentie te verwijderen.