Een permanent licentiebestand verkrijgen

U hebt een licentiebestand nodig als u de permanente licentie wilt installeren. U kunt het licentiebestand ophalen door de zelfservice-website te gebruiken.
U kunt het licentiebestand als volgt via de zelfservice-website ophalen:
  1. Zorg ervoor dat u de e-mail met de Entitlement ID (EID) van Ricoh bij de hand heeft.
  2. Ga als volgt te werk als de computer waarop :TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd geen internettoegang heeft:
    1. Sluit de licentietoepassing niet op de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd.
    2. Meld u aan bij een computer met internettoegang.
    3. Gebruik de optie Verbinding met extern bureaublad om de computer te verbinden met de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd.
    4. Meld u aan met dezelfde gebruikersnaam en hetzelfde wachtwoord die/dat u heeft gebruikt bij het openen van de licentietoepassing.
  3. Ga op de computer die internetverbinding heeft naar deze website: https://dl.ricohsoftware.com.
    Dialoogvenster Licentieactie
  4. Klik op Softwareactivering aan de rechterkant van het scherm.
  5. Voer in het dialoogvenster Softwareactivering de EID en de systeemvingerafdruk in.Dialoogvenster Inloggen
    1. Kopieer de EID uit de e-mail die u van Ricoh hebt ontvangen.
    2. Ga naar de toepassing voor beheer van de TotalFlow BatchBuilder-licentie en selecteer en kopieer de uit 16 tekens bestaande Systeemvingerafdruk. Dit is de unieke id van de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd.
    3. Keer terug naar de webpagina Softwareactivering. Plak de systeemvingerafdruk in het veld Vingerafdruk systeem invoeren.
    4. Klik op Inhoud bevestigen.
  6. In het dialoogvenster Bevestiging van activering van inhoud:
    1. Controleer de bevestigingsinformatie.
    2. Klik op Activeren.
    U ontvangt een bevestiging dat uw software is geactiveerd. Er wordt een licentiesleutel met een activerings-ID voor de clientcomputer gegenereerd en op het scherm weergegeven.Dialoogvenster Licentieactivering
    Opmerking: Het aantal activeringen van de licentie wordt weergegeven bij Aantal. Het resterende aantal activeringen dat voor deze licentie beschikbaar is, wordt weergegeven bij Resterend aantal.
  7. Klik op Licentiesleutel downloaden om de licentiesleutel te downloaden. De methode voor het opslaan van het bestand en het bestandstype verschillen per browser. Maak een notitie van waar u de licentiesleutel heeft opgeslagen.
  8. Klik op Licentiesleutel verzenden via e-mail om de licentiesleutel via e-mail naar iemand anders te verzenden.
    Dialoogvenster E-mail
    1. Typ het e-mailadres.
    2. Klik op Verzenden.
  9. Sluit het browsertabblad als u klaar bent. Klik op Opnieuw beginnen om het proces opnieuw te starten.
  10. Als u vanaf een andere computer dan waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd verbinding hebt gemaakt met internet, kopieert u het licentiebestand naar de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd.