Systeemobjecten

Het systeem TotalFlow BatchBuilder bestaat uit een aantal systeemobjecten, inclusief batches, bestellingen, filters, gebruikers, waarschuwingen en taken. Voor elk systeemobject kunt u gedetailleerde kenmerken, bekend als eigenschappen, definiëren.

Bestellingen

Een bestelling is een systeemobject dat gebruikt wordt voor het vullen van het TotalFlow BatchBuilder-systeem met taken. Bestellingen worden via een invoer-hotfolder ontvangen en kunnen één of meerdere taken bevatten. U kunt ook bestellingen vanuit de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder verzenden via de optie Bestelling verzenden.

U kunt alle bestellingen in het systeem weergeven, de eigenschappen van de taken in een bestelling bewerken of een taak aan een bestelling toevoegen.

Taken

Een taak omvat een inhoudsbestand dat door TotalFlow BatchBuilder wordt geaccepteerd en wordt verzonden voor verwerking. Taken worden via een invoer-hotfolder of via het verzenden van bestellingen bij het TotalFlow BatchBuilder-systeem aangeboden. De taken worden gefilterd en samengevoegd in batches en worden vervolgens verzonden naar de uitvoerbestemmingen. U kunt de eigenschappen van een taak weergeven en bewerken, de status van de taak aanpassen of een taak uit het systeem verwijderen.

Batches

Een batch is een systeemobject en wordt gebruikt voor het samenvoegen van taakbestanden met soortgelijke eigenschappen. Een batch kan op basis van vooraf ingestelde filters, handmatig of automatisch worden aangemaakt. Als een batch wordt aangemaakt, wordt het automatisch aan een uitvoerapparaat toegekend. Een batch bevat één of meer taken van één of meer ontvangen bestellingen. U kunt de batcheigenschappen bewerken, de taken nogmaals aan een batch toekennen, taken verwijderen of taken toevoegen.

Filters

Een filter selecteert taken aan de hand van specifieke taakkenmerken uit alle taken in het systeem die niet in een batch zijn opgenomen. TotalFlow BatchBuilder heeft vijf vooraf ingestelde filters. U kunt uw eigen filters aanmaken en specifieke taakeigenschappen instellen als criteria voor het selecteren van taken die u in een batch wilt opnemen. U kunt handmatig een batch maken op basis van een filter, of er wordt met behulp van de functie Automatisering automatisch een batch gemaakt op basis van een filter. Er zijn drie types filter: eenvoudig, gecombineerd en proef.

Gebruikers

Alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder moeten een unieke gebruikersnaam en wachtwoord hebben. Het standaardtype gebruikersaccount is Beheerder. Als beheerder kunt u nieuwe gebruikers maken, gebruikers bewerken of gebruikers verwijderen. U kunt uw eigen account niet verwijderen.

Waarschuwingen

U kunt TotalFlow BatchBuilder configureren om waarschuwingen weer te geven als belangrijke gebeurtenissen in het systeem plaatsvinden. U kunt waarschuwingstriggers maken en gebruiken om de voorwaarden te configureren waaronder een specifiek type waarschuwing wordt verzonden. Het systeem TotalFlow BatchBuilder heeft een set met standaard waarschuwingstriggers.

Invoer

De toepassing TotalFlow BatchBuilder gebruikt hotfolders als invoerbronnen. Het systeem ontvangt taken via invoer-hotfolders. Er zijn verschillende types invoer-hotfolders, afhankelijk van de bestandstypes: PDF/PostScript, XML-/controlebestand, JMF via HTTP, TotalFlow JMF via HTTP en CSV.

Uitvoer

Een uitvoer is een systeemobject dat wordt gebruikt om batches naar een opgegeven maplocatie te verzenden. Er zijn verschillende typen uitvoerhotfolders, afhankelijk van het bestandstype: PDF/PostScript, PDF/PostScript en XML, PDF/PostScript en CSV, TotalFlow MIME, PDF/PostScript- en RPD-lijstbestand, JMF via HTTP, TotalFlow JMF via HTTP. Als u batches wilt aanmaken en verzenden, moet u minstens één uitvoer hebben aangemaakt en gedefinieerd.