Vanaf een clientcomputer inloggen

U gaat als volgt te werk om bij TotalFlow BatchBuilder in te loggen vanaf een clientcomputer in uw netwerk:
  1. Open een venster van een ondersteunde browser.
  2. Voer deze URL in de adresbalk in uw browser in:
    http://server.address:port.number/BatchBuilder

, waarbij serveradres de hostnaam of het IP-adres is van de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd en poortnummer de poort van de webservice is. De poort van de webservice kan tijdens de installatie worden ingesteld en de standaardwaarde is 19080.
    Het log-in dialoogvenster van TotalFlow BatchBuilder wordt weergegeven.
  3. Voer uw gebruikersnaam in het veld Gebruikersnaam in.
    Belangrijk: Gebruikersnamen zijn hoofdlettergevoelig.
  4. Voer uw wachtwoord in het veld Wachtwoord in.
    Belangrijk: Wachtwoorden zijn hoofdlettergevoelig.
  5. Optioneel: Om uw inloggegevens op te slaan, vinkt u het selectievakje Mij onthouden aan.
  6. Klik op Inloggen.