Voorvertoning taak

Dit onderwerp beschrijft hoe u de miniatuurweergave van taken kunt bekijken vanuit elk takenraster in het systeem. De voorvertoning van de taak is niet beschikbaar als de parameter thumbnail.method bij conf.properties is ingesteld op UIT.

Ga als volgt te werk om de voorvertoning van een taak te bekijken:

1. Selecteer afzonderlijk elke taak uit elke willekeurige takenlijst die u wilt bekijken.
  2. Als het venster Voorvertoning taak verkleind wordt weergegeven, drukt u op de vergrootknop rechts onder in het venster Voorvertoning taak.

3. Om het taakbestand te openen in de Bestandviewer, klikt u op de link die wordt weergegeven in het venster van de Voorvertoning taak.
    Opmerking:
  • Voorvertoning taak is niet beschikbaar voor bestandstypen die niet worden ondersteund. Voor meerdere taakselecties geeft het systeem een voorvertoning van de laatst geselecteerde taak weer.
  • Voor de configuratie van de miniatuurafbeelding van de bestandviewer bevat het bestand conf.properties in uw installatiemap een parameter met de naam thumbnail.method die de volgende waarden accepteert:
    1. UIT - schakelt de functie uit.
    2. BIJ_ONTVANGST- de miniatuurafbeeldingen worden aangemaakt als de taken binnenkomen in het systeem. Dit is de standaardwaarde.
    3. BIJ_SELECTIE - de miniatuurafbeelding wordt aangemaakt als de taken voor het eerst worden geselecteerd in de gebruikersinterface.
      Opmerking:
    • Om de gewijzigde configuratie-instellingen van de miniatuurafbeelding van de Voorvertoning taak toe te passen, moet u de TotalFlow BatchBuilder-services opnieuw opstarten.