Snel één of meer taken afdrukken

Als één taak of meerdere taken direct moeten worden afgedrukt, kunt u de actie Versneld afdrukken… gebruiken.
U kunt Versneld afdrukken alleen gebruiken voor Samenvoeging ongedaan gemaakt-taken of voor Samengevoegd-taken van een batch die de status Samenvoegen hebben.
Ga als volgt te werk om één of meer taken versneld af te drukken:
  1. Open één van deze dialoogvensters om een lijst met beschikbare taken te bekijken:
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Filters en klikt u op het tabblad Taken om alle taken in het systeem te zien.
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Batches. Dubbelklik op de batch die u wilt bewerken of klik met de rechtermuisknop op de batch en selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad Taken om een lijst met alle taken van de batch te bekijken.
    • In het gedeelte Bestellingen klikt u met de rechtermuisknop op een rij van een bestelling en selecteert u Eigenschappen uit het menu. In het dialoogvenster Bestellingsdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst met alle taken in de bestelling te zien.
    • In het gedeelte Batches klikt u met de rechtermuisknop op de rij van een batch en selecteert u Eigenschappen uit het menu. In het dialoogvenster Batchdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst van alle taken in de batch te zien.
  2. In de lijst met taken selecteert u de taak die u versneld wilt afdrukken.
  3. Klik met de rechtermuisknop op de taken en selecteer Versneld afdrukken….

Het venster Versneld afdrukken verschijnt:

4. Voer de Batchnaam in en selecteer de Uitvoerbestemming uit het menu. Voer vervolgens het aantal exemplaren voor elke taak in.
    Opmerking: Als taken worden verzonden om afgedrukt te worden op een InfoPrint 5000 printermodel, kunnen er maximaal 32.767 exemplaren worden afgedrukt.

Groeperen

Klik op Taken groeperen als u alle taken waarop u impositie wilt toepassen, samen wilt verzenden. Wanneer u deze optie inschakelt, wordt de optie Kopieën insluiten automatisch ingeschakeld. Hierdoor wordt één impositiebestand gemaakt voor de hele batch. Het impositiebestand bevat het opgegeven aantal kopieën van elke taak en het wordt naar de uitvoer gestuurd met als kenmerkwaarde voor kopieën 1.

Kopieën insluiten

Selecteer Kopieën insluiten in uitvoer om de impositie op alle kopieën toe te passen.

Als deze optie is ingeschakeld, bevat het gemaakte impositiebestand het opgegeven aantal kopieën van elke taak en wordt het naar de uitvoer gestuurd met als kenmerkwaarde voor kopieën 1.

Als de optie Kopieën insluiten in uitvoer is uitgeschakeld, bevat het gemaakte impositiebestand één kopie voor elke taak en wordt de daadwerkelijke waarde van het kenmerk Kopieën naar de uitvoer gestuurd.

Geef via het menu Ultimate Impostrip®-map de mapnaam op waarnaar TotalFlow BatchBuilder de taken verzendt waarop impositie moet worden toegepast. De impositie wordt alleen toegepast op de taken die u versneld wilt afdrukken en eventuele vooraf gedefinieerde imposities voor afzonderlijke taken worden overschreven.

Opmerking: Als u geen hotfolder wilt selecteren in de Ultimate Impostrip®-map-lijst, worden de bestaande impositie-instellingen voor elke taak toegepast.

De lijst met hotfolders kan alleen vanuit de toepassing Ultimate Impostrip® worden bewerkt. U kunt hotfolders toevoegen of verwijderen met Ultimate Impostrip®.

Klik op , de knop Vernieuwen om de lijst met hotfolders te vernieuwen.

Klik onder Bannervellen op het selectievakje Bannervellen niet afdrukken als u geen bannervellen wilt afdrukken voor de taken in deze batch. Dit overschrijft de instelling Bannervellen ingeschakeld onder de geselecteerde Uitvoerbestemming. Deze optie schakelt het afdrukken van bannervellen uit voor alle taken in deze batch.

Klik onder Bundelen op het selectievakje als u het bundelen van taken voor deze Batch wilt inschakelen. U kunt het bundelen van taken in- of uitschakelen via Admin Productie-instellingen Bundelen.

5. Geef het aantal Kopieën op achter de naam van de Taak. U kunt voor elke taak het Paginabereik opgeven.
    Opmerking: Als u een paginabereikwaarde invoegt voor PDF/PostScript-uitvoer, extraheert het systeem de opgegeven pagina's of het opgegeven paginabereik en voegt deze/dit samen in een nieuwe PDF-taak.
  6. Klik op OK.
    Het systeem toont een bevestigingsmelding.