Een nieuwe waarschuwingstrigger aanmaken

Dit onderwerp beschrijft hoe u een nieuwe waarschuwingstrigger kunt maken.
Een waarschuwingstrigger wordt gebruikt om de voorwaarden in te stellen voor het moment waarop een specifiek type waarschuwing wordt verzonden.
Ga als volgt te werk om een nieuwe waarschuwingstrigger aan te maken:
  1. Klik vanuit de menubalk op Waarschuwingen.
  2. In het gedeelte Waarschuwingen klikt u op het tabblad Waarschuwingstriggers.
  3. Klik op Nieuwe waarschuwingstrigger.
    Het dialoogvenster Nieuwe waarschuwingstrigger verschijnt.
  4. Ga als volgt te werk in het dialoogvenster Nieuwe waarschuwingstrigger:
    1. De standaardstatus van de nieuwe trigger is geactiveerd. U kunt de status van de trigger wijzigen.
    2. Voer in het veld Waarschuwingsnaam een naam voor de nieuwe waarschuwingstrigger in.
    3. Selecteer het objecttype van de waarschuwingstrigger uit de lijst Type.
    4. Afhankelijk van het geselecteerde objecttype specificeert de objectstatus de voorwaarden waaraan voldaan moet worden om te zorgen dat de waarschuwingstrigger wordt geactiveerd. Selecteer een waarde uit de lijst Status.
    5. Bij Triggerwaarschuwing na kunt u een periode kiezen waarmee de waarschuwing moet worden vertraagd.
    6. In het veld Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen specificeert u het aantal uur dat de geactiveerde waarschuwing in het systeem behouden dient te blijven.
    7. Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst E-mailmelding. De gespecificeerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
      Opmerking: U kunt op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst met E-mailmelding.
    8. Klik op OK.