Venster Barcode

Barcode

U kunt extra aangepaste barcodes toevoegen voor weergave op batchtickets en bannervellen.

Batchnummerbarcodes
Schakel het selectievakje Inschakelen in om de waarde van het batchnummer als barcode toe te voegen in de batchticket en bannervellen.
Aangepaste taakbarcodes
Schakel het selectievakje Inschakelen in om aangepaste taakeigenschappen als barcode toe te voegen in de batchticket en bannervellen.
Klik op , de knop Een rij onder deze invoegen, om een nieuw taakeigenschap toe te voegen. Klik op , de knop Deze rij verwijderen, om een taakeigenschap te verwijderen. Klik op , de knop Verplaatsen, en versleep de selectie om de positie van een rij te wijzigen. U kunt maximaal 3 taakeigenschappen toevoegen.
Scheidingsteken eigenschappen

Selecteer een teken in de lijst om de waarden van de geselecteerde taakeigenschappen te scheiden. De beschikbare scheidingstekens zijn:

• - — streepje
  • + — plus
  • % — procent
  • $ — dollar
  • . — punt

Barcodetype
Selecteer één van de volgende types:
  • Code 3 van 9
  • QR-code
  • Gegevensmatrixcode
Opmerking: De barcode die met code 3 van 9 is gegenereerd, bevat maximaal 20 tekens. Gebruik de QR-code of Gegevensmatrixcode voor ondersteuning van uitgebreide tekens.

U kunt de Barcode-configuratie opslaan door op OK te klikken.

Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.