Gedeelte - Waarschuwingen

In het gedeelte Waarschuwingen kunt u nieuwe waarschuwingstriggers aanmaken, bestaande waarschuwingstriggers bewerken en de huidige waarschuwingen beheren. Een waarschuwingstrigger wordt gebruikt om de voorwaarden in te stellen voor het moment waarop een specifiek type waarschuwing wordt verzonden.

Tabblad - Huidige waarschuwingen

Het systeem toont een lijst met alle verzonden waarschuwingen. De lijst omvat geen waarschuwingen die handmatig of automatisch zijn verwijderd.

De waarschuwingen kunnen op basis van de volgende kolommen gesorteerd worden:

Waarschuwing
De naam van de waarschuwing zoals gespecificeerd in de betreffende trigger.
Getriggerd door
De naam van het object waarvoor de waarschuwing werd verzonden.
Status
De status van het object toen de waarschuwing werd verzonden.
Details
De reden die toelicht waarom de waarschuwing werd verzonden.
Waarschuwingstijd
De datum en tijd waarop de waarschuwing werd verzonden.

Dubbelklik op een waarschuwing of klik met de rechtermuisknop en selecteer Eigenschappen om de details van de waarschuwing te bekijken.

Opmerking: U kunt selecteren of u een detailvenster wilt openen van het object waarvoor de waarschuwing werd verzonden, om de eigenschappen van het object te bekijken en bewerken.

Klik op Verwijderen om handmatig de waarschuwing te verwijderen.

Om één of meer waarschuwingen te verwijderen gaat u als volgt te werk:

1. Selecteer de waarschuwingen die u wilt verwijderen.
  2. Klik op de rechtermuisknop en selecteer vervolgens Verwijderen.

Tabblad - Waarschuwingstriggers

Het systeem toont een lijst met waarschuwingstriggers. De waarschuwingstriggers kunnen op basis van de volgende kolommen worden gesorteerd:

Naam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Triggerstatus
De status van de trigger kan Ingeschakeld of Uitgeschakeld zijn. De standaardstatus van de trigger is Ingeschakeld.

Klik op Nieuwe waarschuwingstrigger om een nieuwe waarschuwingstrigger aan te maken.

Dubbelklik op een bestaande waarschuwingstrigger om de eigenschappen van de waarschuwingstrigger te bewerken.