Naar een taak zoeken

Dit onderwerp beschrijft hoe u naar een specifieke taak in het systeem kunt zoeken.
Ga als volgt te werk om een taak te zoeken:
  1. Klik in de menubalk in het tekstveld Taak zoeken.
  2. Voer een waarde in het tekstveld in.
    Het systeem toont een lijst met taken waarvan de kenmerken met de gespecificeerde waarde overeenkomen. De taakkenmerken die voor het zoeken naar een taak worden gebruikt, zijn Taak, Status, SKU enISBN. Deze kenmerken worden, samen met de Vervaldatum, weergegeven als kolommen in de lijst met zoekresultaten.
    Opmerking: U kunt in de lijst met zoekresultaten met de rechtermuisknop op een taak klikken en dan een optie selecteren in het menu. U kunt afhankelijk van de status van de geselecteerde taak het volgende doen:
    • Bestand bekijken…
    • Bestand weergeven waarop impositie is toegepast…
    • Eigenschappen
    • Bestelling openen
    • Batch
    • Nieuwe batch
    • Samenvoeging ongedaan maken
    • Versneld afdrukken
    • Opnieuw afdrukken
    • Proef
    • Proef afdrukken…
    • Proef goedkeuren
    • Proef goedkeuren en verzenden…
    • Proef afkeuren
    • Impositie
    • Impositie goedkeuren
    • Impositie afkeuren
    • Impositiefout negeren
    • Taak vasthouden
    • Status instellen
    • Locatie instellen
    • Taak verwijderen…
  3. Klik op de taak die u wilt zien.
    Het venster Taak verschijnt. U kunt de taakeigenschappen bekijken of bewerken.