Venster Aangepaste locaties

U kunt aangepaste locaties definiëren voor de taken in het systeem.

De gedefinieerde locatie wordt gebruikt om een taak te volgen tijdens productie nadat deze is verstuurd om te worden afgedrukt.

In het venster Aangepaste locaties kunt u aangepaste locaties voor de taken in uw systeem aanmaken en bewerken. De locatie wordt als een kolomtitel weergegeven in het venster Taken en als een bewerkbaar kenmerk in het venster Taak. Dit kenmerk kan alleen worden bewerkt als een taak de volgende status heeft: Verzonden, Afgedrukt of een aangepaste status.

U kunt maximaal 1000 locaties aanmaken die kunnen worden gebruikt om taken tijdens de productie te volgen.

Ga als volgt te werk om aangepaste locaties te importeren uit een CSV-bestand:

1. Klik op , de knop Locaties importeren.
  2. Klik op Bladeren… en selecteer een CSV-bestand dat u wilt uploaden. Het TotalFlow BatchBuilder-systeem importeert de aangepaste locaties uit het CSV-bestand wanneer op de knop IMPORTEREN wordt gedrukt.
  3. Vink het selectievakje Eerste rij bevat veldnamen aan als het opgegeven CSV-bestand veldnamen bevat.
  4. Om de aangepaste wijzigingen op te slaan, klikt u op IMPORTEREN. Om de wijzigingen te negeren, klikt u op Annuleren.

In het snelmenu van de takenlijst kunt u ook aangepaste locaties definiëren voor de taken in het systeem.

Om handmatig een nieuwe aangepaste locatie toe te voegen, klikt u op , de knop Toevoegen, en geeft u een locatienaam op. Om een aangepaste locatie te verwijderen, klikt u op , de knop Verwijderen.

Opmerking:
  • U kunt alleen aangepaste locaties selecteren voor taken die zijn verzonden.

Om de aangepaste wijzigingen op te slaan, klikt u op OK. Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.