De vervaldatum van bestellingen wijzigen

Ga als volgt te werk om de vervaldatum voor een of meer bestellingen te wijzigen:
  1. Klik in de hoofdmenubalk op het gedeelte Bestellingen.
  2. Selecteer de bestellingen in de lijst.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Vervaldatum wijzigen.
    Het venster Vervaldatum wijzigen wordt weergegeven.
  4. Als u de datum wilt instellen, typt u de dag, de maand en het jaar in de correcte indeling in. U kunt ook de datum selecteren via het menu Datumselectie. Klik in het tekstveld om het menu Datumselectie te openen.

Gebruik de navigatieknoppen om de maand te selecteren en selecteer vervolgens een dag in de kalender. Klik op Vandaag om de huidige datum te selecteren.

Selecteer in de lijst het uur en de minuten om de tijd in te stellen.

5. Om de wijzigingen op te slaan, klikt u op OK. Klik op Annuleren om de wijzigingen te verwijderen.