Venster Netwerkscanners

U kunt definiëren dat netwerkscanners moeten worden gebruikt in TotalFlow BatchBuilder om de status en/of locatie van gescande taken of batches te wijzigen.

Tabblad Scanners

Het tabblad Scanners geeft een lijst met alle scanners in het systeem weer. Als u de Eigenschappen van de scanner wilt bekijken of een scanner wilt Uitschakelen of Verwijderen…, selecteert u een scanner in de lijst en klikt u hier met de rechtermuisknop op. Als u meerdere items selecteert, is alleen de optie Verwijderen… beschikbaar.

Klik rechts in het tabblad Scanners op Nieuwe scanner om handmatig een nieuwe scanner toe te voegen. Het systeem opent het dialoogvenster Nieuwe scanner.

Voer de vereiste gegevens in:

Naam
Voer de naam van de nieuwe scanner in het daarvoor bestemde veld in.
IP
Geef het IP-adres van de scanner of de DNS-naam voor de SMTP-server op.
Poort
Geef het poortnummer voor de nieuwe scanner op.
Testverbinding
Klik op Nu testen, de testverbinding, om te controleren of de scanner die u wilt gebruiken beschikbaar is.
Taakstatus
Selecteer een door het systeem gedefinieerde status of een aangepaste status in de lijst.
Locatie
Selecteer een waarde in de lijst met beschikbare aangepaste locaties.
Status
Klik op , de knop Ingeschakeld of op , de knop Uitgeschakeld om tussen de twee statussen te schakelen.
Beschrijving
Voer een korte beschrijving voor de nieuwe scanner in.

Klik op OK om de nieuwe scanner aan te maken.

Klik op Annuleren om het venster Nieuwe scanner te sluiten en de ingevoerde informatie te verwijderen.

Klik op Verwijderen… om de scanner te verwijderen.

Opmerking: U kunt een waarschuwingstrigger aanmaken voor de Nieuwe scanner in het geval u een onjuiste barcode scant. Zie het gedeelte Waarschuwingen om een waarschuwing aan te maken of te bewerken.

De netwerkscanner die in combinatie met TotalFlow BatchBuilder wordt gebruikt, heeft de volgende specificaties:

• Gebruikt TCP als transportprotocol.
  • Zodra de verbinding tot stand is gebracht, verzendt de scanner de scans binnen de buffer, waarbij één scan per tekstregel wordt gescand (afgesloten met CR).
  • Het door de scanner ontvangen bericht bevat het gescande bericht, zonder voor- of achtervoegsel.
  • De implementatie van TotalFlow BatchBuilder reageert alleen als het bericht begint met Jxxx..x of Bxxx..x, waarbij x een hexadecimaal teken (0..9, A..F) is.
  • TotalFlow BatchBuilder maakt rechtstreeks verbinding met de scannerbasis, via TCP/IP naar het IP-adres of de DNS-naam van de scanner.