Een filter verwijderen

Dit gedeelte beschrijft hoe u een filter kunt verwijderen.
Ga als volgt te werk om een filter te verwijderen:
  1. Klik op , de knop Uitvouwen/samenvouwen, om het venster Filters te openen.
  2. In de lijst met filters selecteert u de filter die u wilt bewerken.
  3. Dubbelklik op de filter en vanuit het venster Filter bewerken selecteert u Filter verwijderen, of u klikt met de rechtermuisknop op een filter uit de filterlijst en selecteert Verwijderen….
    Er wordt een bevestigingsbericht weergegeven.
  4. Klik op Ja om de filter te verwijderen of klik op Nee om de actie te annuleren.