Afdrukbestand bekijken

U kunt het taakgerelateerde bestand bekijken door de actie Bestand bekijken….
Ga als volgt te werk om een afdrukbestand te bekijken:
  1. Open één van deze dialoogvensters om een lijst met beschikbare taken te bekijken:
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Filters en klikt u op het tabblad Taken om alle taken in het systeem te zien.
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Batches. Dubbelklik op de batch die u wilt bewerken of klik met de rechtermuisknop op de batch en selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad Taken om een lijst met alle taken van de batch te bekijken.
    • In het gedeelte Bestellingen klikt u met de rechtermuisknop op een rij van een bestelling en selecteert u Eigenschappen uit het menu om het dialoogvenster Bestellingsdetails te openen. In het dialoogvenster Bestellingsdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst met alle taken in de bestelling te zien.
    • In het gedeelte Batches klikt u met de rechtermuisknop op een rij van de bestelling en selecteert u Eigenschappen uit het menu om het dialoogvenster Batchdetails te openen. In het dialoogvenster Batchdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst van alle taken in de batch te bekijken.
  2. Uit de takenlijst selecteert u een taak om het hieraan gerelateerde bestand te bekijken.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Bestand bekijken…. De bestandviewer wordt in een nieuw tabblad geopend.
Belangrijk: Als het bestand geen geldig PDF-bestand is, wordt een foutmelding weergegeven.