Eén of meer taken vasthouden of vrijgegeven

U kunt één of meer taken vasthouden, als de taken niet gereed zijn voor verzending. Als één of meer taken worden vastgehouden en zij gereed zijn voor verzending, kunt u de taken vrijgeven.
U kunt alleen taken vasthouden of vrijgeven die een van de volgende statussen hebben: Samenvoeging ongedaan gemaakt, Samengevoegd, Bezig met wachten op gerelateerde taken, Bezig met wachten op bestand, Impositie ontbreekt, Bezig met preflighten of In wachtrij geplaatst voor preflight.
Opmerking: Wanneer een taak de status Vastgehouden heeft, kunnen alle taakeigenschappen worden gewijzigd, inclusief het toevoegen of wijzigen van een bestand.
Ga als volgt te werk om één of meer taken vast te houden:
  1. Open één van deze dialoogvensters om een lijst met beschikbare taken te bekijken:
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Filters en klikt u op het tabblad Taken om alle taken in het systeem te zien.
    • In het gedeelte Taken opent u het venster Batches. Dubbelklik op de batch die u wilt bewerken of klik met de rechtermuisknop op de batch en selecteer Eigenschappen. Klik op het tabblad Taken om een lijst met alle taken van de batch te bekijken.
    • In het gedeelte Bestellingen klikt u met de rechtermuisknop op een rij van een bestelling en selecteert u Eigenschappen uit het menu om het dialoogvenster Bestellingsdetails te openen. In het dialoogvenster Bestellingsdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst met alle taken in de bestelling te bekijken.
    • In het gedeelte Batches klikt u met de rechtermuisknop op de rij van de batch en selecteert u Eigenschappen uit het menu om het dialoogvenster Batchdetails te openen. In het dialoogvenster Batchdetails klikt u op het tabblad Taken om een lijst van alle taken in de batch te bekijken.
  2. In de lijst met taken selecteert u één of meer taken die u wilt vasthouden.
  3. Klik met de rechtermuisknop en selecteer Taak vasthouden.
De status van de geselecteerde taken wordt gewijzigd naar Vastgehouden en de taken kunnen niet worden verzonden.