Hoe u de handleidingen kunt gebruiken

Informatie over het installeren en opstarten van deze toepassing
Zie de Installatiehandleiding.
Voor meer informatie over de functies en basisbewerkingen van deze toepassing
Zie de Gebruikershandleiding.
Voor meer informatie over het configureren van de scherminstellingen, juiste invoer, enz.
Zie de ballonteksten op het scherm.

De RICOH TotalFlow BatchBuilder-installatiehandleiding, Gebruikershandleiding en de Notify Add On-installatiehandleiding weergeven in PDF-indeling

De publicaties zijn beschikbaar in het installatiepakket, zodat u ze kunt raadplegen voordat u de toepassing installeert.

Nadat u de toepassing heeft geïnstalleerd, heeft u toegang tot de TotalFlow BatchBuilder-publicaties vanuit het Windows startmenu.

Opmerking: U heeft een PDF-viewer zoals Adobe Acrobat Reader nodig om de PDF-documenten te kunnen bekijken.
  • U kunt de Installatiehandleiding (PDF) weergeven door op de knop Start te klikken. Ga vervolgens naar Alle programma's <Programmagroep> TotalFlow BatchBuilder en selecteer Installatiehandleiding.
  • U kunt de Gebruikershandleiding (PDF) weergeven door op de knop Start te klikken. Ga vervolgens naar Alle programma's <Programmagroep> TotalFlow BatchBuilder en selecteer Gebruikershandleiding.
  • U kunt de Notify Add-on Installatiehandleiding (PDF) weergeven door op de knop Start te drukken. Ga vervolgens naar Alle programma's <Programmagroep> TotalFlow BatchBuilder en selecteer Notify Add On Installatiehandleiding.
Opmerking: De standaard programmagroep voor de toepassing TotalFlow BatchBuilder is TotalFlow BatchBuilder. U kunt tijdens het installatieproces een andere programmagroep instellen.

De gebruikershandleidingen in HTML-indeling weergeven

U kunt HTML-versie van de Gebruikershandleiding openen vanuit de online gebruikersinterface.

Ga als volgt te werk om de Gebruikershandleiding in HTML-indeling weer te geven:

• Op de bovenste menubalk van de gebruikersinterface van TotalFlow BatchBuilder klikt u op , de menuknop Help en selecteert u Help.
  • Als u niet ingelogd bent bij TotalFlow BatchBuilder, voert u deze URL in de adresbalk van uw browser in:
    http://server.address:port.number/BatchBuilder
waarbij serveradres is de hostnaam of het IP-adres van de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd en poortnummer is de poort van de webservice. De poort van de webservice kan tijdens de installatie worden ingesteld en de standaardwaarde is 19080.