Het batchticket met de afdrukbestanden meesturen

U kunt een optie in een batch of een filter instellen om de batchdetails met de afdrukbestanden mee te sturen.
  • Ga als volgt te werk om de optie Batchticket met afdrukbestanden meesturen in een nieuwe of bestaande batch in te stellen:
    1. Open het dialoogvenster Nieuwe batch of het dialoogvenster Batchdetails voor een bestaande batch.
    2. Vink het selectievakje Batchticket met afdrukbestanden meesturen aan.
    Het systeem genereert een batchticket-bestand dat de batchdetails bevat. Het batchticket-bestand wordt in de uitvoermap geplaatst, tezamen met de afgedrukte bestanden. De naam van het batchticket-bestand bevat de Batch en de volgorde in de batch, gevolgd door de kenmerken die zijn ingesteld in het gedeelte Benaming uitvoerbestand onder het venster Admin. Het batchticket-bestand wordt niet in het venster Batchdetails weergegeven en verschijnt niet als een taak in de gebruikersinterface.
  • Ga als volgt te werk om de optie Batchticket met afdrukbestanden meesturen in een nieuwe of bestaande filter in te stellen:
    1. Open het dialoogvenster Nieuwe filter of het dialoogvenster Bewerken voor een bestaande filter.
    2. Vink het selectievakje Batchticket met afdrukbestanden meesturen aan.
    Als een batch is aangemaakt en naar een uitvoerapparaat is verzonden, maakt het systeem een batchticket-bestand aan waarin de batchdetails zijn opgenomen. Het batchticket-bestand wordt in de uitvoermap geplaatst, tezamen met de afgedrukte bestanden. De naam van het batchticket-bestand bevat de Batch en de volgorde in de batch, gevolgd door de kenmerken die zijn ingesteld in het gedeelte Benaming uitvoerbestand onder het venster Admin. Het batchticket-bestand wordt niet in het venster Batchdetails weergegeven en verschijnt niet als een taak in de gebruikersinterface.