Een taak aan een bestelling toevoegen

1. Klik in de Menubalk op het gedeelte Bestellingen.
  2. Dubbelklik op een bestelling om het dialoogvenster Bestellingsdetails te openen en klik dan op Een taak aan deze bestelling toevoegen om een nieuwe taak toe te voegen aan de geselecteerde bestelling.
    U kunt ook een taak in de lijst selecteren, met de rechtermuisknop klikken en Een taak toevoegen selecteren.
    Het systeem opent het dialoogvenster Een taak aan deze bestelling toevoegen.
  3. In het venster Een taak aan deze bestelling toevoegen:
    Taakbestand
    Klik op Bladeren… en selecteer een bestand dat u wilt uploaden in uw systeemdirectory.
    Naam
    Geef de naam van de taak op.
    Onderdeelnummer
    Geef een uniek onderdeelnummer op voor de taak.

Geef de vereiste en optionele taakeigenschappen op in het tabblad Algemeen, het tabblad Taak, het tabblad Papier, het tabblad Afwerking en het tabblad Aangepast. Zie Details van taken bekijken en bewerken voor meer informatie over taakeigenschappen.

4. Klik op OK om de opgegeven informatie op te slaan. Als u het dialoogvenster Een taak aan deze bestelling toevoegen wilt sluiten en de informatie wilt verwijderen, klikt u op Annuleren.
Er wordt een bevestigingsmelding weergegeven en het systeem voegt de taak toe aan de geselecteerde bestelling.