Installatie van TotalFlow BatchBuilder ongedaan maken

Ga als volgt te werk om TotalFlow BatchBuilder te verwijderen:
  1. Log in bij Windows als beheerder.
  2. Ga naar Start Alle programma's RICOH TotalFlow BatchBuilder.
  3. Selecteer Ricoh TotalFlow BatchBuilder verwijderen.
    Het scherm Ricoh TotalFlow BatchBuilder verwijderen wordt weergegeven:
  4. Klik op Volgend.
  5. Selecteer Ja als u de gegevens zoals verzameld door TotalFlow BatchBuilder voor toekomstige referentie wilt behouden, of als u TotalFlow BatchBuilder op een later tijdstip opnieuw wilt installeren. Selecteer Nee om de verzamelde gegevens te verwijderen. Klik op Installatie ongedaan maken.
    Het scherm Installatie ongedaan maken voltooid wordt weergegeven:
  6. Selecteer een van de volgende opties:
    • Ja, mijn systeem opnieuw starten als u Windows direct opnieuw wilt opstarten.
      Opmerking: Deze optie is afhankelijk van het geïnstalleerde besturingssysteem.
    • Nee, ik wil zelf mijn systeem opnieuw starten, als u Windows op een later tijdstip opnieuw wilt starten.
  7. Klik op Gereed.