Tabblad Impositie

Ultimate Impostrip®-map

U kunt de map waar TotalFlow BatchBuilder de taak waarop impositie is toegepast naartoe stuurt een naam geven. Selecteer een hotfolder uit de lijst of typ de naam van de hotfolder. De lijst met hotfolders kan alleen vanuit de toepassing Ultimate Impostrip® worden bewerkt. U kunt hotfolders toevoegen of verwijderen met Ultimate Impostrip®.

Klik op , de knop Vernieuwen om de lijst met hotfolders te vernieuwen.