Tabblad Preflight

In dit tabblad worden de preflight-resultaten voor de taak weergegeven. U kunt ook handmatig preflight op de taak toepassen.

Resultaten
Geeft het aantal Fouten, Waarschuwingen en Oplossingen weer die uit het preflightproces voortkomen.
Opmerking: Wanneer een fout wordt weergegeven, kunt u op Preflightfout negeren klikken om de preflightfout te annuleren en Handmatige preflight in te schakelen. De status Preflightfout wordt verwijderd. U kunt een taak met de status Preflightfout uploaden.
Invoerbron
Geeft het type invoerbron weer.
Toegepast preflightprofiel
Toont de naam van het preflight-proces dat op de taak is toegepast.
Toegepaste actielijsten
Geeft het aantal en de lijst met toegepaste acties weer.
Preflightrapport
Klik op de weergegeven link om een PDF-bestand te downloaden dat een rapport bevat voor de toegepaste preflight.

Klik op Handmatige preflight uitvoeren om de preflight voor de taak handmatig toe te passen.

Profiel toepassen
Klik op Bladeren… om het dialoogvenster Profiel selecteren te openen. In het dialoogvenster Profiel selecteren kunt u een preflight-profiel selecteren in de lijst Beschikbare profielen. Klik op , de knop Vernieuwen, om de lijst met preflightprofielen bij te werken vanuit de Preflightdatabase.
Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster Profiel selecteren te sluiten.
Klik op , de knop Wissen om het geselecteerde profiel te verwijderen.
Actielijsten
Selecteer de actielijst die u op binnenkomende taken wilt toepassen uit de menu. Klik op om het venster Actielijsten selecteren te openen.
In het venster Actielijsten selecteren kunt u bestaande actielijsten bewerken en nieuwe actielijsten aanmaken. Klik op , de knop Vernieuwen, om de lijst Beschikbare actielijsten bij te werken vanuit de Preflightdatabase.
U kunt een unieke Naam voor de nieuwe set actielijsten opgeven. Als de naam niet is opgegeven voor de actielijst, selecteert u Geen geselecteerd.
Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en sluit het dialoogvenster Actielijsten selecteren.
Om de huidige selectie te wissen, klikt u op , de knop Wissen.
Opmerking: Als u een preflight-proces wilt uitvoeren, moet u een preflight-profiel en/of een preflight-actielijst opgeven.

Map PitStop Server

Wanneer u van een intern naar een extern preflightprogramma overschakelt, kunt u de preflightinstellingen voor taken opnieuw configureren.

Selecteer de preflight-hotfolder in de lijst, waarnaar TotalFlow BatchBuilder de taken voor preflighten verzendt.

Klik op OK om de wijzigingen op te slaan en het dialoogvenster Handmatige preflight uitvoeren te sluiten.