Gebruikersinterface

TotalFlow BatchBuilder biedt een intuïtieve en gebruiksvriendelijke online interface. Bevoegde gebruikers hebben toegang tot de gebruikersinterface vanaf elk systeem dat verbonden is met internet en waarop een ondersteunde browser is geïnstalleerd.

Ondersteunde internetbrowsers zijn:

Opmerking:
  • TotalFlow BatchBuilder is geoptimaliseerd voor Mozilla Firefox en Google Chrome.
  • De bovenstaande browserversies zijn de meest recente versies die zijn getest met TotalFlow BatchBuilder. U kunt tevens oudere versies van deze browsers gebruiken.

Als u de gebruikersinterface wilt openen van de server waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd, klikt u op de knop Starten, gaat u naar Alle programma's <Programmagroep> TotalFlow BatchBuilder en selecteert u TotalFlow BatchBuilder.

Opmerking: De standaard programmagroep voor de toepassing TotalFlow BatchBuilder is RICOH TotalFlow BatchBuilder. U kunt tijdens het installatieproces een andere programmagroep instellen.

Als u de gebruikersinterface wilt openen op een clientcomputer, voert u deze URL in de adresbalk van uw browser in, waarbij serveradres de hostnaam of het IP-adres is van de computer waarop TotalFlow BatchBuilder is geïnstalleerd:

http://server.address:port/BatchBuilder
. De standaardpoort is 19080 en kan tijdens de installatie worden gewijzigd.