Standaard waarschuwingstriggers

Dit is een lijst met waarschuwingstriggers die in het TotalFlow BatchBuilder-systeem aanwezig zijn.

Invoer uitgeschakeld

De waarschuwingstrigger Invoer uitgeschakeld wordt gebruikt om elke keer dat een invoer in het TotalFlow BatchBuilder-systeem wordt uitgeschakeld, een waarschuwing te verzenden. U kunt de actieve waarschuwingen zien in het tabblad Huidige waarschuwingen.

Een invoer wordt in de volgende situaties door het systeem uitgeschakeld:

• Als de onderliggende hotfolder niet meer beschikbaar is op het lokale of toegewezen station.
  • Als de hotfolder op een toegewezen station aanwezig is en de verbinding met het toegewezen station niet succesvol was.

Om de waarschuwingstrigger Invoer uitgeschakeld te bewerken, dubbelklikt u op de waarschuwingstrigger, of klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Het volgende dialoogvenster verschijnt:

Status
U kunt een keuze maken uit twee opties: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. De standaardstatus is Ingeschakeld. Alleen geactiveerde triggers kunnen een waarschuwing verzenden.
Waarschuwingsnaam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Status
De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de waarschuwing in te schakelen. De beschikbare voorwaarde voor de waarschuwingstrigger Invoer uitgeschakeld is:

Uitgeschakeld — De waarschuwing wordt verzonden als de invoer door het TotalFlow BatchBuilder-systeem wordt uitgeschakeld.

Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen
De tijd waarna de waarschuwing automatisch door het systeem wordt verwijderd. Waarschuwingen kunnen ook handmatig worden verwijderd via het tabblad Huidige waarschuwingen.
E-mailmelding
Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst. De lijst bevat alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder bij wie een e-mailadres is gespecificeerd in hun gebruikersprofiel. De geselecteerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
U kunt ook op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst voor het ontvangen van e-mailmeldingen.
Om e-mailmeldingen te ontvangen, zorgt u ervoor dat u uw instellingen voor SMTP-SERVER in het venster Admin Overig Servers configureert.

U kunt de trigger inschakelen, uitschakelen, bewerken of verwijderen door met de rechtermuisknop op het menu te klikken.

Toewijzingsfout

De waarschuwingstrigger Toewijzingsfout wordt gebruikt om elke keer dat zich een bestandstoewijzingsfout voordoet, een waarschuwing te verzenden. U kunt de geactiveerde waarschuwingen bekijken via het tabblad Huidige waarschuwingen.

Als u de waarschuwingstrigger Toewijzingsfout wilt bewerken, dubbelklikt u op de waarschuwingstrigger of klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Het dialoogvenster voor het bewerken van de waarschuwingstrigger wordt weergegeven.

Status
U kunt een keuze maken uit twee opties: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. De standaardstatus is Ingeschakeld. Alleen geactiveerde triggers kunnen een waarschuwing verzenden.
Waarschuwingsnaam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Status
De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de waarschuwing in te schakelen. De enige beschikbare voorwaarde voor de waarschuwingstrigger Toewijzingsfout is:

Fout — De waarschuwing wordt verzonden wanneer er een fout voor een toewijzingsbestand optreedt.

Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen
De tijd waarna de waarschuwing automatisch door het systeem wordt verwijderd. Waarschuwingen kunnen ook handmatig worden verwijderd via het tabblad Huidige waarschuwingen.
E-mailmelding
Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst. De lijst bevat alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder bij wie een e-mailadres is gespecificeerd in hun gebruikersprofiel. De geselecteerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
U kunt ook op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst voor het ontvangen van e-mailmeldingen.
Om e-mailmeldingen te ontvangen, zorgt u ervoor dat u uw instellingen voor SMTP-SERVER in het venster Admin Overig Servers configureert.

U kunt de trigger inschakelen, uitschakelen, bewerken of verwijderen door met de rechtermuisknop op het menu te klikken.

Uitvoer uitgeschakeld

De waarschuwingstrigger Uitvoer uitgeschakeld wordt gebruikt om elke keer dat het TotalFlow BatchBuilder-systeem een uitvoer uitschakelt, een waarschuwing te verzenden. U kunt de geactiveerde waarschuwingen bekijken via het tabblad Huidige waarschuwingen.

Een uitvoer wordt in de volgende situaties door het systeem uitgeschakeld:

• Als een batch naar een uitvoer wordt verzonden, maar de map niet bereikt kan worden.
  • Wanneer een batch vanwege een fout niet gekopieerd kon worden.

Om de Huidige waarschuwingen waarschuwingstrigger te bewerken, dubbelklikt u op de waarschuwingstrigger of klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Het dialoogvenster voor het bewerken van de waarschuwingstrigger wordt weergegeven.

Status
U kunt een keuze maken uit twee opties: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. De standaardstatus is Ingeschakeld. Alleen geactiveerde triggers kunnen een waarschuwing verzenden.
Waarschuwingsnaam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Status
De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de waarschuwing in te schakelen. Voor de waarschuwingstrigger Uitvoer uitgeschakeld is de enige beschikbare voorwaarde:

Uitgeschakeld — De waarschuwing wordt verzonden als de uitvoer door het TotalFlow BatchBuilder-systeem is uitgeschakeld.

Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen
De tijd waarna de waarschuwing automatisch door het systeem wordt verwijderd. Waarschuwingen kunnen ook handmatig worden verwijderd via het tabblad Huidige waarschuwingen.
E-mailmelding
Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst. De lijst bevat alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder bij wie een e-mailadres is gespecificeerd in hun gebruikersprofiel. De geselecteerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
U kunt ook op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst voor het ontvangen van e-mailmeldingen.
Om e-mailmeldingen te ontvangen, zorgt u ervoor dat u uw instellingen voor SMTP-SERVER in het venster Admin Overig Servers configureert.

U kunt de trigger inschakelen, uitschakelen, bewerken of verwijderen door met de rechtermuisknop op het menu te klikken.

Batch mislukt bij de uitvoer

De waarschuwingstrigger Batch mislukt bij uitvoer wordt gebruikt om elke keer dat een batch in de status Fout komt een waarschuwing te sturen. U kunt de actieve waarschuwingen zien in het tabblad Huidige waarschuwingen.

Om de waarschuwingstrigger Batch mislukt bij uitvoer te bewerken, dubbelklikt u op de waarschuwingstrigger of klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Het dialoogvenster voor het bewerken van de waarschuwingstrigger wordt weergegeven.

Status
U kunt een keuze maken uit twee opties: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. De standaardstatus is Ingeschakeld. Alleen geactiveerde triggers kunnen een waarschuwing verzenden.
Waarschuwingsnaam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Status
De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de waarschuwing in te schakelen. De enige voorwaarde die beschikbaar is voor de waarschuwingstrigger Batch mislukt bij uitvoer is:

Mislukt bij uitvoer — De waarschuwing wordt verzonden als de batch de status Uitvoerfout krijgt.

Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen
De tijd waarna de waarschuwing automatisch door het systeem wordt verwijderd. Waarschuwingen kunnen ook handmatig via het tabblad Huidige waarschuwingen worden verwijderd.
E-mailmelding
Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst. De lijst bevat alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder bij wie een e-mailadres is gespecificeerd in hun gebruikersprofiel. De geselecteerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
U kunt ook op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst voor het ontvangen van e-mailmeldingen.
Om e-mailmeldingen te ontvangen, zorgt u ervoor dat u uw instellingen voor SMTP-SERVER in het venster Admin Overig Servers configureert.

U kunt de trigger inschakelen, uitschakelen, bewerken of verwijderen door met de rechtermuisknop op het menu te klikken.

Toegewezen netwerkstation is Niet beschikbaar

De waarschuwingstrigger Toegewezen netwerkstation is Niet beschikbaar wordt gebruikt om een waarschuwingstrigger te versturen als een toegewezen station niet meer beschikbaar is. U kunt de actieve waarschuwingen zien in het tabblad Huidige waarschuwingen.

Om de waarschuwingstrigger Toegewezen netwerkstation is Niet beschikbaar te bewerken, dubbelklikt u op de waarschuwingstrigger of klikt u met de rechtermuisknop en selecteert u Eigenschappen.

Het dialoogvenster voor het bewerken van de waarschuwingstrigger wordt weergegeven.

Status
U kunt een keuze maken uit twee opties: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. De standaardstatus is Ingeschakeld. Alleen geactiveerde triggers kunnen een waarschuwing verzenden.
Waarschuwingsnaam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Status
De voorwaarden waaraan voldaan moet worden om de waarschuwing in te schakelen. De enige beschikbare voorwaarde voor de waarschuwingstrigger Toegewezen netwerkstation is Niet beschikbaar is:

Niet beschikbaar — De waarschuwing wordt verzonden als geen enkel toegewezen station meer beschikbaar is.

Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen
De tijd waarna de waarschuwing automatisch door het systeem wordt verwijderd. Waarschuwingen kunnen ook handmatig worden verwijderd via het tabblad Status.
E-mailmelding
Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst. De lijst bevat alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder bij wie een e-mailadres is gespecificeerd in hun gebruikersprofiel. De geselecteerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
U kunt ook op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst voor het ontvangen van e-mailmeldingen.
Om e-mailmeldingen te ontvangen, zorgt u ervoor dat u uw instellingen voor SMTP-SERVER in het venster Admin Overig Servers configureert.

U kunt de trigger inschakelen, uitschakelen, bewerken of verwijderen door met de rechtermuisknop op het menu te klikken.

Weinig schijfruimte

De waarschuwingstrigger Weinig schijfruimte wordt gebruikt om een waarschuwing te sturen wanneer de beschikbare schijfruimte een opgegeven drempel bereikt. U kunt de actieve waarschuwingen zien in het tabblad Huidige waarschuwingen.

Om de waarschuwingstrigger Weinig schijfruimte te bewerken, dubbelklikt u op de waarschuwingstrigger of klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u Eigenschappen.

Het dialoogvenster voor het bewerken van de waarschuwingstrigger wordt weergegeven.

Status
U kunt een keuze maken uit twee opties: Ingeschakeld of Uitgeschakeld. De standaardstatus is Ingeschakeld. Alleen geactiveerde triggers kunnen een waarschuwing verzenden.
Waarschuwingsnaam
Naam van de waarschuwingstrigger.
Type
Het objecttype van de waarschuwingstrigger.
Drempel
Geef de waarde in GB op die moet worden bereikt om de waarschuwing te activeren. De waarschuwing wordt verzonden wanneer de resterende schijfruimte de opgegeven drempel bereikt. De standaard drempelwaarde is 10 GB.
Opmerking: De waarschuwing wordt maar één keer verzonden, wanneer de beschikbare schijfruimte onder de opgegeven drempel komt. Als de beschikbare schijfruimte boven de opgegeven drempel plus 1 GB komt en dan weer onder de drempel komt, wordt een nieuwe instance van de waarschuwing verzonden.
Waarschuwing automatisch na (uur) verwijderen
De tijd waarna de waarschuwing automatisch door het systeem wordt verwijderd. Waarschuwingen kunnen ook handmatig worden verwijderd via het tabblad Status.
E-mailmelding
Selecteer één of meerdere gebruikers uit de lijst. De lijst bevat alle gebruikers van TotalFlow BatchBuilder bij wie een e-mailadres is gespecificeerd in hun gebruikersprofiel. De geselecteerde gebruikers ontvangen een e-mailmelding elke keer als er een waarschuwing is geactiveerd.
U kunt ook op de geselecteerde gebruikers klikken om ze te verwijderen uit de lijst voor het ontvangen van e-mailmeldingen.
Om e-mailmeldingen te ontvangen, zorgt u ervoor dat u uw instellingen voor SMTP-SERVER in het venster Admin Overig Servers configureert.

U kunt de trigger inschakelen, uitschakelen, bewerken of verwijderen door met de rechtermuisknop op het menu te klikken.