Venster Bannervellen

U kunt voor elke taak of elke gebundelde taak configureren wat het systeem weergeeft in een bannervel.

Selecteer de taakeigenschappen die u in de bannervellen wilt opnemen. Het systeem maakt voor elk taakbestand een afzonderlijk PDF-bestand met een bannervel dat met het taakbestand kan worden samengevoegd. De bannervellen kunnen op verzoek worden afgedrukt of kunnen met de overeenkomstige afdrukbestanden naar een uitvoer worden verzonden.

U kunt een taakeigenschap selecteren in de lijst. Klik op , de knop Een rij onder deze invoegen, om een nieuw taakeigenschap toe te voegen. Klik op , de knop Deze rij verwijderen, om een taakeigenschap te verwijderen.

Klik op , de knop Verplaatsen, en versleep de selectie om de positie van een rij te wijzigen.

Klik op Voorvertoning bannervel als u een voorvertoning wilt weergeven van een taakbannervel die de geselecteerde taakeigenschappen bevat.

U kunt de Bannervellen-configuratie opslaan door op OK te klikken.

Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.