TotalFlow BatchBuilder-licentie

Er zijn verschillende soorten licenties:

Proefversie
De proeflicentie verloopt na 60 dagen, gerekend vanaf de installatie van TotalFlow BatchBuilder.
Onderhoud
De onderhoudslicentie verloopt na 1, 3 of 5 jaar, afhankelijk van de EID die u heeft opgegeven tijdens de installatie van TotalFlow BatchBuilder.
Permanent
De permanente licentie heeft een gebruik van onbeperkte duur.
Belangrijk: Wanneer de hostnaam wijzigt, schakelt TotalFlow BatchBuilder over van de modus Onderhoud naar de respijtperiode. Als u na afloop van de respijtperiode terug wilt keren naar de modus Onderhoud, gaat u naar https://dl.ricohsoftware.com en meldt u zich aan bij de account om een nieuw licentiebestand op te halen. Nadat u het nieuwe licentiebestand heeft gedownload, gebruikt u Softwaresleutels beheren om de licentie toe te voegen.

U kunt TotalFlow BatchBuilder vanuit dezelfde installatieset als proefversie op meerdere apparaten installeren. Wanneer de proefperiode is verlopen, kunt u TotalFlow BatchBuilder niet nogmaals als proefversie op hetzelfde apparaat installeren.

Als u besluit uw TotalFlow BatchBuilder-product te registreren, moet u een geldige licentiecode aanschaffen. Permanente licentiecodes en onderhoudslicentiecodes zijn gebundeld in één licentiecodebestand.