Venster - Bestandsbenaming

Dit gedeelte beschrijft hoe de lijst met bestandsnamen voor de door het systeem verzonden taken kan worden aangemaakt.

Door gebruik te maken van Benaming uitvoerbestand, kunt u de voorkeuren instellen voor het aanmaken van de bestandsnamen van de taken die naar de uitvoerbestemming worden verzonden.

Voorvertoning:

Het systeem toont een voorvertoning van de bestandsnaam van de taak.

Het eerste element in de bestandsnaam van de taak is het batchnummer en de volgorde van de taak in de batch. Dit is standaard ingesteld en kan niet worden gewijzigd.

U kunt de taakeigenschappen of bestellingkenmerken selecteren uit de lijsten, als andere elementen die in de volgorde van de bestandsnaam van de taak moeten worden opgenomen. Klik op , de knop Een rij onder deze invoegen, om een nieuwe eigenschap toe te voegen. Klik op , de knop Deze rij verwijderen, om een eigenschap te verwijderen.

Klik op , de knop Verplaatsen, en versleep de selectie om de positie van een rij te wijzigen.

Taal

U kunt uit de lijst de taal selecteren die u wilt dat het systeem gebruikt. Bij het aanmaken van de bestandsnaam voor de taak gebruikt het systeem de geselecteerde taal om lokalisatie voor de gespecificeerde kenmerken toe te passen. De geselecteerde taal wordt ook gebruikt wanneer u batchtickets of bannervellen genereert.

Om de instelling van Benaming uitvoerbestand op te slaan, klikt u op OK.

Om de ingevoerde gegevens te negeren, klikt u op Annuleren.